Smart Nerūdijančio Plieno Animacinių filmų Šėrimo Dubuo su Rankenomis ir Šaukštu Kūdikiams Kūdikiams ir Vaikams BPA free

€0.69

-38%

€1.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūdikių paukščių lesinimo, dubuo salotų, kūdikių betta šerti, neeborn kūdikį maitinti, kūdikių ir kūdikis, mergina bamblys, pavadėlio bamblys, partijos kūdikį maitinti, dubuo kokoso, Dubuo.

Savybės:

100% Saugus Jūsų Vaikui - nerūdijančio plieno indai dubenėlis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės, maisto klasės, 304 nerūdijančio plieno (18/10 nerūdijančio) Pietų Korėjoje.

Dvigubos su Pamušalu Dubenį Išlaiko Maisto Šilčiau / Šalčiau Ilgiau Ir Apsaugo Mažai Rankas – Mūsų kieto plastiko išorinis apvalkalas izoliuoja ir apsaugo maisto teisinga temperatūra ilgiau ir saugo savo brangų vaiko rankas nuo kraštutinių temperatūrų.

DARO VALGIO METU ĮDOMUS - Mūsų vaikas draugiškas spalvingas dizainas daro valgio & užkandis kartus įdomus.Šaldiklis saugus.

Patvarus Ir Gera Aplinka – Mūsų nerūdijančio plieno vaikams, puodeliai, dubenys, lėkštės, šakutės ir šaukštai nebus dėmių, uosto užsakymus, rūdžių arba nulaužti.Atsikratyti sau ir aplinkai, plastiko ir popieriaus plokštės gerai – pasirinkti nerūdijančio plieno.

SET – Animacinių filmų Šėrimo Dubuo su Rankenomis ir Šaukštas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Polipropilenas PP+304 nerūdijančio plieno

Dydis: (kalibras) 13*5.5 cm

Spalva: Smėlio Spalvos Mėlyna Rožinė (Atsitiktinė Spalva)

Tinka temperatūra: 0-80 laipsnių

Pakuotė:

1 x Dubenėlį Vaikams

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Amžiaus Grupė Babies
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Indai
Sertifikavimo Nėra
Medžiaga PP

Panašūs produktai