6PCS/Set Nešiojamų Nuotėkio Įrodymas, Silikono Daugkartiniai Kelionės Konteineriai, tualetinių reikmenų Buteliukai Squeezable Kelionės Vamzdžių Rinkiniai su Purkštuvu Bottl

€2.69

-49%

€5.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: japonijos futbolo, purškimo vandeniui, jaysuing nematomą vandeniui agentas, kvepalai mėgintuvėlį, nešiojamų tualeto konteinerį, tušti plastikiniai squeezable užkratas butelius nemokamai, tuščia stiklo squeezable užkratas buteliai, klijų purškimo, Plastikiniai Squeezable Užkratas Buteliai, silicio konteinerių tualetas.

Aprašymas

Mūsų kelionės butelių rinkinys yra skirtas tiems, kurie dalyvauja lauko veikla ir dažnai keliauti, funkcijų sandarus, platus nagų dizainas, lengva pildyti, išspausti, švarus ir pildymas.Pagaminti iš žaliavos, praktiška ir naudinga.

Savybės

- Spalva: Balta.

- Medžiaga: KAIP+PP.

- Dydis: Apie 13 x 10,8 x 1,8 cm.

- Įtraukti 6 kelionės buteliuose, visi šie butelis yra pagaminti iš žaliavos, puikiai tinkantis šampūnas, kondicionierius, losjonai, kūno prausiklis, veido plauti, ar nepraleidžia.Lengva vykdyti netikrinant, daugiau hold ups arba hassles oro uoste.

- Mūsų kelionės butelių rinkinį, įskaitant 3pcs 5ml/2vnt 10ml/2vnt 15ml purškimo butelis.Leiskite jums jį naudoti daugiau lengvai ir laisvai.

- PAPRASTA NAUDOTI: Mūsų squeezable kelionės buteliai funkcijų, kūno ir platus, nagų dizainas, lengva pildyti, lengvai išspausti ir tada valyti ir pildymas.

- Minkštos butelis kūno medžiaga, todėl jie išplėsti ir sutartis su slėgio pokyčius ir nebus galutinio pučia iš arba skilinėjimą dangtį.Nulis nutekėjimo apie visus savo skrydžius.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

6 x Butelis

Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija Nuotėkio Įrodymas Kelionės Konteineriai
Funkcija 5 Daugkartiniai Kelionės Buteliai
3 funkcija Tualetinių Reikmenų Buteliukai
4 funkcija kelionės vamzdis
Funkcija 1 kelionės buteliai

Panašūs produktai