2vnt Šeima-specifinis Nykščio Peilis Raštas Daržovių Derliaus Augalų Peilis Ašmenys Žirklės Pjovimo Žiedai Sodo Pirštinės

€1.77

-19%

€2.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: madara perukas, oro alyvuogių derliaus nuėmimo, sodo žirklės, pirštų raštas silicio, razor žiedas, ranka raštas peilis, žiedas vintag, peilis pavasario, aqua marina, s35vn plieno.

Lanko mentės dizainas, naudojant klasės importuotų iš nerūdijančio plieno, lengvai supjaustyti, lengva valyti, taupantis.

Piršto dangtelis yra pagamintas iš specialaus silicio kūgio medžiagos, unikalus elastingumą, leidžia jaustis patogiai, kai dėvėti.

Tinka skinti daržovių, vaisių ir genėjimo mažų šakų.

Pagrindinės Savybės

☆★【Naujausias Dizaino】, kad Geriau Sumažinti, o ne Žirklėmis ar pirštais- ?šis įrankis yra sumontuotas ant storos gumos nykščio rankovėmis su 304 nerūdijančio plieno ašmenys, lengva supjaustyti, lengva valyti ir taupantis.

☆★【Lengva Naudoti】 Dabar Paimti tiesiogiai su nykščio peilis.Tiesiog įdėti nykščio peiliai ant nykščio, įdėti rodomojo piršto rankogaliai ant rodomojo piršto, ir tada galite dirbti, lengva ir smagu.

☆★【Lankstus ir Saugus】 Sumažinti atsparios pirštinės, Geriau apsaugoti savo pirštus, ergonomiškas dizainas efektyviai dirbti kartu apsaugant pirštus.Atkreipkite dėmesį jūsų vaiko reach ir išvengti pjaustymo.Ašmenų kampas yra puikus, saugus ir paprastas.

☆★【Greitas Pjovimo】 ?Labai tinka jums pasirinkti daržovių ir vaisių, pvz., čili, pupelės, braškės, obuoliai, apelsinai ir vynuogės, jūs galite naudoti juos genėjimo šakos, taip pat.Dvi rankas skinti ir apipjaustymas, norint pasiekti taupantis.Jis taip pat yra labiausiai veiksmingas būdas apsaugoti savo pirštus.Techniniai duomenys:

Spalva: Oranžinė.

Medžiaga: Specialus silicio dioksido gelis + nerūdijančio plieno.

Paketas Apima:

Nykščio Peilis x 1 + Gumos Sumažinti Atsparios Piršto Mova x 1, Nykščio Peilis x 1 + 5 Klasės Sumažinti Atsparios Pirštinės x 1

Pastabos:

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas isfriday
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai