Macrame Durų Rankena Sūpynės Virvę Kabinti Ornamentas "PASIDARYK pats" Virvę, Rankų darbo, Austas Sienų Dekoras Kūdikių, Mergaičių Kambario Dekoro Namų Darželio De 95AA

€1.39

-24%

€1.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kutas šiaurės macrame, žalia suknelė, dekoro šiaurės stilius, dekoras vaikų darželio, bandelė turėtojas metalo, pagalvė šiaurės macrame, macrame lauko, macram, boho dekoras, macrame sienos.

Macrame Durų Rankena Sūpynės Virvę Kabinti Ornamentas "PASIDARYK pats" Virvę, Rankų darbo, Austas Sienų Dekoras Kūdikių, Mergaičių Kambario Dekoro Namų Darželio De 95AA

OOTDTY

Savybės: Ši Virvė sienos kabo yra geras pasirinkimas, sezoninio ir švenčių dekoravimo, arba vaiko kambarį ar vaikų darželio.

Gražus rankų darbo Papuošalai, pagaminti iš Verpalų ir Medvilnės Virvės.Pridėti pobūdžio ir žavesio, bet sienos savo namuose su šiuo austi sienos kabo.

Naudojant medvilnės virvės, rankų darbo į Virvę sienos kabo.Šiek tiek pagyvinti savo kambarį ir tada gyvinti savo dieną.

Puikiai tinka kūdikių, vaikų darželio, vaikų kambario, svetainės, miegamojo, bendrabučio kambarį, butą, galerija, ir fonas, dekoracijos.Daro puikus papildymas ypatingomis progomis, kaip jūsų bus, pavyzdžiui, Gimtadienio, Kūdikio dušas, Vestuvių, ar Festivalis.

Naudojant natūralių medžiagų, suteikiančių minimalistinio jausti ir kurti atsipalaiduoti, jaustis bet kokioje patalpoje.Tiesiog pakabinti ant sienos, lopšių pusės, lentynos, bedpost, veidrodžiai, židinys, lango ar kur jums patinka.Puiki dovana naujagimiams, taip pat.

Specifikacija: Medžiaga: Medvilnė

Spalva: Kaip nuotraukose

Dydis:app.17cm/6.69 į

Rankų darbo 0-2cm paklaida

Komplektą Sudaro: 1 x Virvės Kabo Ornamentu

pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

2.Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls, įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai