Belaidžio "Bluetooth" Ausinių Kačių Ausų Ausinės Su spalvotu LED Šviesos Vaikai M2 Kačių Ausų Ausinės, Triukšmo Slopinimo Du Režimai

€4.88

-44%

€8.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laisvų rankų įranga xiaomi, lenktynių ausines vaikai, airdot 2 pro, favoritas ausines vaikai, earphone uiisii, juodos ausines vaikai, kepurės ausines vaikai, awei laisvų rankų įranga, earphon, califone ausines vaikai.

Mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Nuo šiandien tapti ventiliatorius iš mūsų parduotuvės, jūs gausite papildomą 5-10% nuolaida visiems produktams parduotuvėje, ir jūs galite taip pat patikrinti naujojo produkto tiesioginis mūsų parduotuvėje laiku, don ' t miss it! !

Aprašymas:

Savybės

1. Cute Kačių Ausų & Šviečia LED Mirksi Šviesos: mielas "Bluetooth" ausines funkcijų su gražių kačių ausų dizaino ir išgalvotas 7 spalvų LED žibintai.Šios ausinės yra atostogų stiliaus dizaino ir tinka šeimos susibūrimai, Šaliai, vaikų šventės, Kalėdiniai, Helovino ir pan.

2. Profesionalus Minkštų Gaubteliai ir Patogiai Sulankstomas Dizainas: ausinių yra ergonomiškai suprojektuoti, su patogiai earmuffs, ir ten yra reguliuojamas lankelis, kad galite reguliuoti ilgį, kad jums jaustis patogiau.

3. Laidai ir Belaidis Režimas: vėliau kaip per ausines, tiek laidinių ir bevielių funkcijų; Belaidis Režimas: ausinių, galima naudoti belaidį "Bluetooth" ryšį naudodami "Bluetooth" įjungtas prietaisai, kaip mobilieji telefonai, tabletės, kompiuterį, eikite į kito/ankstesnio daina, garso reguliavimas, naudojant.Vielos Režimas: Jūs galite naudoti ją kaip laidinės ausinės su 3,5 mm Audio kabelis ryšys, ausines, niekada power off, net jei jūsų ausinės buvo paleisti iš baterijos.

4. Mikrofonas ir USB Įkrovimo: laisvų rankų įranga built-in mikrofono mėgautis laisvų rankų įranga, klausymo patirtį ir aukštos raiškos telefono skambučius, taip pat leidžia patogiai valdyti muzikos paly tūrio ar atsakyti į telefono skambučius, Kai jūs vairuojate, ar žaisti žaidimus.

Platus Suderinamumas & Garantija: ausinėmis, veikia su praktiškai visais išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais, kompiuterių, tokių kaip "iPad", "iPhone", "android" mobilųjį telefoną ir pan.

5. Multi-Funkcijos: ausinės turi kelis variantus, klausymosi malonumą.Pastatytas TF kortelės lizdas, ir jūs galite naudoti TF/Micro SD kortelės su pakrauti MP3 muzikos ir dainų norite klausytis tiesiai į savo ausines.

Spalvinga, LED Šviesos: Septynių spalvų transformuoti kietas mirksinti šviesa, valymo visur, bet kuriuo metu.Paspauskite atsiliepimo klavišą 3 kartus, įjungti/išjungti šviesą.

Techniniai duomenys:

Specifikacijos

"Bluetooth" Pavadinimas:P39M

"Bluetooth" Versija: V5.0

Baterijos talpa:400MAH

Įkrovimo Laikas: Apie 2 val.

Pokalbio Laikas: Apie 10 val.

Budėjimo Laikas: Apie 360 valandos

Perdavimo atstumas: Apie 10 metrų

Pakuotė:

1* Ausinės 1* Instrukcija 1* USB Kabelis 1* 3,5 mm Audio kabelis

Paketų Sąrašas Naudotojo Vadovas
"Bluetooth" Versija 5.0
Sertifikavimo Nėra
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Kita
Jautrumas -dB
Yra bevielis Taip
Kištuko Tipas Nėra
Jungtys Nėra
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping & Didmeninės Parama
Earcups Tipas Uždaromos
Savybės atsparus vandeniui, Su Mikrofonu
Komunikacijos Belaidžio
Dažnių Diapazonas Diapazonas -Hz
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Belaidžio Tipas "bluetooth"
Magnetas Tipas Kita
Stilius Ausinių
Garso Valdymas Taip
Linijos Ilgis -m
Su Mikrofonu Taip
Skaičius Vairuotojai -
Prekės Pavadinimas centechia
Valdymo Mygtukas Taip
Kodekai Nėra
Atsparumas
atsparus vandeniui Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Vairuotojas Skersmuo -mm
Paramos PROGRAMĄ Taip
Gerbėjai Daug nuolaidų
Funkcija Interneto Baras, Stebėti Ausinių, Vaizdo Žaidimas, Bendra Ausinių, Mobilaus Telefono, HiFi Ausinės, Sportas, Vaikiška Ausines
Bendras Harmoninis Iškraipymas -%
Maksimali Galia -mW
Įkrovimo Būdas KABELIS
Parama Atminties Kortelės No
Modelio Numeris -

Panašūs produktai