Vyrų Dvigubai Vadovauja Dragon Reguliuojama Apyrankė Šiaurės Vikingų Twist Apyrankę ENDQ

€1.84

-30%

€2.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gabalas viking apyrankė, kietas vikingų drakonas, apyrankė drakonas, blue dragons vadovas, apyrankės moterims, viking apyrankę pardavimas, vike, vyriška apyrankė, apyrankė skirta moterims, reguliuojama apyrankė raištį.

Vyrų Dvigubai Vadovauja Dragon Reguliuojama Apyrankė Šiaurės Vikingų Twist Apyrankę ENDQ Aprašymas:

Savybės:

1. UNIKALUS DIZAINAS: Puikus Skandinavijos vikingų apyrankę su du drakonai, stiprumo simbolis ir apsaugos.

2. MEDŽIAGA: Kietųjų lydinių, nikelio nemokamai.Reguliuojamas ir lankstus, vienas dydis tinka visiems.Tai labai gerai, puikiai ir atrodo awesome, madingi

3. PROGA: Tai aukštos kokybės gabalas bus pridėti baigiamuosius darbus į savo vestuvių dieną, prom, amatų projektą, arba speciali proga.Plačiai taikyti daug kartų, kaip studijas šalies ir prom, gimtadienio, jubiliejaus, vestuvių, koncertas, kostiumas šalis, cosplay, festivalis.Puikiai savo drabužius, kelnes, krepšys.

4. PUIKI DOVANA: geriausia dovana vyrams dėl gimimo diena, Tėvo Diena, ar bet ypatinga proga.Tai yra labai gera dovana tiems, kurie mėgsta mados aksesuarai.

5. Mes esame įsipareigoję teikti klientams geriausią aptarnavimą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Lieti, galvanizavimo

Dydis: reguliuojamas

Komplektą Sudaro:

1 x apyrankė

Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas Nėra
Lytis mylėtojai
Stilius MADINGA
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris Bangles

Panašūs produktai