Airmsen Nešiojamą Mini Nešiojamas Ventiliatorius USB Stalas, Ventiliatorius Asmens Ventiliatorius Su USB Įkrovimo Baterija (akumuliatorius Eksploatuojamas 3-6 Darbo Valandos, 3 Greičiai

€8.29

-31%

€12.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stroboskopai, 120v baterijos kroviklis, lankstymo ventiliatorius vyras, bladeless fan mini, Ventiliatorius, bafang bbshd rinkinys su baterija, rinkinys pc ventiliatorius, asus ventiliatorius, ventiliatorius, mažas, didelis nešiojamų ventiliatorius.

SAUGUS BLADELESS DIZAINO:

Naujoviškas bladeless & minimalistinio dizaino, suteikia ne 3-pavarų stiprus oro srautas be greitai besisukančios mentės, saugus vaikams ar privatumo didinimo technologijų ir lengvai nuvalykite švarus.Nereikia nerimauti apie galimus pavojus, kad geležtės, nebėra.

6H ILGAS DARBO LAIKAS:

USB & baterija, nemokamai su mūsų nemokamą USB laidu ir nuimamas 2000mAh didelio pajėgumo Li-ion baterija, trunka apie 3H dėl didelio greičio ir 6H dėl mažo greičio po visiškai nemokamai, nereikia keisti baterijų nebėra.

DAUGIAFUNKCINIS&NEŠIOJAMIEJI;

Tik 4.3 oz, galėtų būti papildytos visi USB įrenginiai, pavyzdžiui, automobilinis įkroviklis, nešiojamąjį kompiuterį.Ypač tinka vasaros kelionių ar lauko sporto, tiesiog padėkite jį į kuprinę, arba mesti jį į savo automobilį, jūs galite jį nešiotis visur, kur jums eiti.

DUK:

1.Kas tiekėjo rekomenduojama laivybos metodą?Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas, po apmokėjimo gavimo.Mes remiame daug laivybos metodai,įskaitant oro paštu, pašto ir greitai Express".Paprastai nemokamas pristatymas būdas yra Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas arba China post", kuris trunka 7-45 dienų.Jei norite pasirinkti greičiau laivybos būdas, pavyzdžiui, EMS,DHL.Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. 2.Kas jūsų garantijos politikos?Jei produktas jums gauti ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės,pardavėjas žada, kad jūs galite grįžti prieš tai, kad yra baigtas(kai paspausite "Patvirtinti, Kad Gavo" arba viršyti patvirtinimo laikotarpis)ir gauti visą kompensaciją.Grįžti laivybos mokestis bus mokamas pagal save.Arba,jūs galite pasirinkti išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju. 3.Gausiu nuolaida, jei perkate urmu?Jei jūs pirkti du ar daugiau produktų, jums bus gauti papildomų nuolaidų.Jei norite su mumis bendradarbiauti, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes pasistengsime atsakyti jūsų žinutę, taip greitai, kaip įmanoma.

Apie Dropshipping:

1.Priimti Dropshipping, o mes jums nereikia įdėti jokių sąskaitų, QR kodų, akcijos atliekų vežimo, Todėl Nereikia nerimauti, Tiesiog jį įsigyti, mes padarysime viską gerai jums . 2.Mes esame užtikrinti kiekvieno prietaiso būti išbandyta griežtai prieš išvežti, TODĖL visus produktus galima garantuoti 100% aukštos kokybės prieš išsiųstas.Ačiū jums labai!!! 3.mes greitas pristatymas metodą, jungtinė karalystė ,Vokietija ir Prancūzija ,paprastai pristatymo laikas apie 5-10 dienų ,sveiki perparduoti mūsų produktas

Sertifikavimo CE
Vėjo Tipas Gamtos Vėjas, Miego Vėjas, Vyraujanti Vėjo
Nuotolinio Valdymo Funkcija No
Atvirkštinio Sukasi Funkcija No
dydis <1050MM
Technologijos Neigiamų Jonų
Galia (W) 5w
Tipas Aušinimo Tik, Oro Aušinimo Ventiliatorius
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Namuose
Rotacijos Būdu Be Rotacijos
Maks. Laiko Limitas Ne Laikas
Vandens trūkumas Power-off Apsauga No
Maitinimo Šaltinis Baterija
Ventiliatoriaus Greitis Trečia Pavara
Laiko Funkcija Ne Laikas
Suspender Ilgis Ne Suspender
Įtampa (V) 5V
Oro tiekimo režimas Kita
Medžiaga Plastikiniai
Kontroliuoti Režimas Mechaninis Laikmatis Kontrolės
Įrengimas Bladeless Ventiliatorius
Rotacinis Mentiniai Kiekis Be Mentiniai
Prekės Pavadinimas Airmsen
Prašymas 10㎡
Maks. Galia 20W

Panašūs produktai