2021 KARŠTO Pižamos Moterims Camisole Miego Dėvėti Moterų Pižama Širdies Spausdinti Pižamą Susiėmę Flounce Šortai apatinis Trikotažas Nustatyti Namų Drabužiai

€2.24

-39%

€3.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pajama princesė, prabanga pajama rinkinys, rankovės apatinis trikotažas rinkinys, vyrų apatinio trikotažo komplektai, romantiška sleepwear, elegantiškas sleepwear, liepsnos apatiniai, galter apatinis trikotažas rinkinys, šokių trumpas sijonas, Sleepwear.

Medžiaga:Poliesteris.Super minkštas ir patogus faic meistriškai.Pakankamai tvirtos, galite kasdien dėvėti Spalva - 25 Spalvų.Kaip Nuotrauką(print) Kiekis: 1 VNT pakuotę Įeina: 1x Moterų Pižama Pardavimo taškų: Funkcija: Letter spausdinimo berankovis viršų raišteliu kelnės moterų kostiumas Aukštos kokybės, lengvos ir minkštos Apvalios kaklo diržas dizainas, paprastas ir patogus Kelnės, raišteliu dizainas, tinka moterims su įvairių waistlines, kojos, ausies, dizainas, mados ir puikus galite pamatyti daugiau tikrasis nuotrauka ir išsamiai parodyti.

? SEKITE MUS!Jūs gausite papildomą anekdotai nuolaida(extr 1%~2% nuolaida)!Ačiū! ?

STILIUS

STILIUS B

STILIUS C

Dėmesio Patarimai: 1. Tegus dydis yra Azijos dydis, kuris yra 1-2 dydis mažesnis nei MUMS/ dydis. 2. Yra keletas spalvų skirtumas dėl šviesos ,tikiuosi, jūs galite suprasti. 3. 1-3cm paklaida yra įmanoma. (Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.)"

STILIUS

Modelio Numeris moterų pižama
Audinio Tipas Šifono
2 funkcija Tinka kasdien, šalis, Mokyklos, darbas, Prekybos, Gatvė, Pažintys
Apykaklės Apvalios Kaklo
Stilius mados;atsitiktinis
Storis Normalus
Medžiaga Poliesteris, MEDVILNĖS
Funkcija 1 Labai minkštas ir patogus audinys meistriškai.Patvari ou dėvėti kasdien
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Tipas Spausdinti
dydis S, M, L, XL, 2XL
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Pristatymas Nuo Kinijos Atsargos/JAV Atsargos
Sezonas 2021 naują atvykimo moterų pižama
Seksualinio Pobūdžio No
Spalva kaip Vaizdas(print)
Kilmės KN(Kilmės)
Kokybė Aukštos Kokybės

Panašūs produktai