Moderni Sienų Lipdukai Namų Puošybai 3D Akrilo Veidrodis Plunksnų Sienų Lipdukai Nuimamas Meno Lipdukai Kambarį Biuro Apdailos

€2.19

-29%

€3.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių dažų pigmentas, sienos lipdukas leia, panoraminis sienos veidrodis, stendas sieninis veidrodis, ika sienos veidrodis, švyti tamsoje string, šilko sleepwear, automobilių kambario veidrodyje, pilka kiliminė danga, Gėlių veidrodis.

Savybės:

Idealus, "PASIDARYK pats" Sienos Veidrodis Lipdukas:Visiškai praturtinti savo meninę vaizduotę ir sukurti harmoniją, rami ir romantiška namų savo brolio.

Saugus ir atsparus Vandeniui: Tai akrilo sienų dekoras yra ne puri, aplinkos apsaugos ir kovos su korozija.Tai yra taip aišku ir atspindi, kaip klasės veidrodis, bet ne staigiai ir trapi, be jokio neigiamo.

Nuimamas: sienos veidrodžiai, dekoratyvinis lipdukas gali būti lengvai įterpti ir pašalinti be žalos jūsų sienos.Yra apsauginė plėvelė, kuri yra naudojama siekiant apsaugoti paviršių.Prašome žievelės filmo išjungti prieš naudojant.

Šviesos Svoris: Mūsų veidrodis lipdukus galima pritvirtinti lengvai sąlyga, dvipusės lipnios ir taip pat nešiojami, kaip dekoratyvinis veidrodis.

Platus: Jis yra idealus, papuošti įvairiomis progomis, pavyzdžiui, TV foną, Sofa-lova, Sienos, Langų, Durų, Spinta, Šaldiklis, Spintelė, Plytelės, Medelynas, Vonios, Miegamojo ir Biuro.

Eilutę:

1. Prašome atkreipti dėmesį, kad patikrinti, ar produktas dydis atitinka jūsų lūkesčius, prieš perkant;

2. Yra sluoksnį apsaugine plėvele ant produkto paviršiaus, po ašarojimas išjungtas, apsauginė plėvelė, jis bus šviesus veidrodis.

Techniniai duomenys:

Spalva: Sidabro,Aukso

Medžiaga: Plastikas

Prekės Dydis:

Mažas: 73*18cm

Didelis: 120*30cm

Pakuotės Dydis: 20*20*0.5 cm

Pakuotės Svoris: 55g,81g

Pakavimo Sąrašas:

1xWall Lipdukai

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu .

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus

Panašūs produktai