Toli Nuo Namų Cosplay Kostiumas Helovinas SuperHero Zentai Bodysuit Suaugusiems/Vaikams

€29.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: latekso zentai, hasbro žaislas, star supermeno kostiumu, vyrai liemenė, drrsses vaikai, toadette mario kostiumas, undinė maudymosi kostiumėliai, supermenas žaislas, disfrazes carnavales, costum žmogus-voras.

Pagal užsakymą:

Mes priimame užsakymą dydis(suaugusiųjų ir vaikų) ,jis yra nemokamas, galite palikti mums žinutę apie savo matavimai, kai jūs pateikiate užsakymą.Dydis turėtų geriau centimetras.

Jei jums reikia pridėti pasirinktinį funkcijos, prašome spustelėkite šią nuorodą, kad galėtumėte peržiūrėti.https://Jntprojektai.lt/item/1005002314945900.html?spm=2114.12010615.8148356.13.19842248An5DnF ATSILIEPIMUS mes, priklauso nuo jūsų satisfacion į sėkmę,todėl jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums , Mes tikimės, kad mūsų pirkėjai, paliko teigiamą atsiliepimą, kai gaunate paketą ir bus malonu su jais,mes taip pat paliko teigiamą grįžtamąjį ryšį, kad visi mūsų vertinami pirkėjų.Jei esate unpleased su juo,Prašome susisiekti su mumis pirmiausia rasime sprendimą patenkinti savo reikalavimą ir padidinti pasitenkinimą.Grąžinimo Politika, Ir Garantija Ir Techninė Priežiūra 1.Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės. 2.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami. 3.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.Grąžinamosios išmokos bus tik galutinė pardavimo kaina.Garantinis laikotarpis: 12 mėnesių (galite grįžti remonto). 4.Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.). 5.Prieš grįžtant elementus,įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas,ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Simbolių Žmogus-voras
Modelio Numeris XS-XXXL
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Paskirties kostiumai
Lytis Unisex
Sudedamosios dalys zentai kostiumas
Pavadinimas Toli Gražu Žmogus-Voras Kostiumas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Spandex
Elemento Tipas Rinkiniai
Šaltinio Tipas Filmų ir TV

Panašūs produktai