Miško Vilkas Vinilo LP Įrašas Sieninis Laikrodis Retro Laukinis Namų Dekoro Kauksmas Vilko Šešėlis Meno Sieninis Laikrodis Tylus Judėjimas Sienos Žiūrėti

€13.60

-15%

€16.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pramonės derliaus laikrodis, kambarį papuošti, sieninis laikrodis, virtuvė, valgomasis, operacija kvarcinis laikrodis judėjimas, vario didelis sieninis laikrodis, 60cm derliaus sieninis laikrodis, laikrodis sieninis laikrodis modernus dizainas, velykų namų dekoro kabinti, sieninis laikrodis, didelis masinis sieniniai laikrodžiai.

Vilkas Vinilo Įrašas Sieninis Laikrodis

"Madinga retro vinilo laikrodis dabar mūsų parduotuvę!Viskas padaryta su dėmesio ir priežiūros.Daug dizaino.Šie įrašai buvo iki šalinimo, todėl jie gauti naują gyvenimą kaip laikrodžiai.Tas derinys iš perdirbtų medžiagų ir aukštos kokybės apdaila daro savo sienos, išskirtinis!Įrašai dažnai senas, kiekvienas laikrodis turi savo istoriją.

Visi įrašai, yra padaryta su aistra, todėl dizainas yra originalus ir juos puikiai apdaila ant bet kurios sienos.Jie puikiai atrodo bet kurioje vietoje, neturi reikšmės, jei tai vaikų kambarys, žaidimų kambarys, miegamasis, gyvenamasis kambarys, virtuvės, biuro ar koridoriuje.Mūsų laikrodis yra taip pat puiki idėja gimtadienio, vestuvių, jubiliejų ar Kalėdinė dovana.

Jei jūs turite kitą dizaino omenyje, kad jūs norite matyti savo namuose, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kaip mes darome užsakymą užsakymus su dideliu malonumu!"

Pjovimas Lazeriu Technologija

Mes pjovimas lazeriu vinilo įrašus tapti vienetų monstras sienos menas.

Šis laikrodis yra pagamintas iš preloved LP vinilo įrašas.Tai-stabili laikrodis yra kruopščiai suprojektuoti ir iškirpti ir bus padaryti gražiai, be jokių namų ar biuro.

SPECIFIKACIJA:

"Visi laikrodžiai gaminami iš 12 colių (30 cm) perdirbti vinilo įrašus.Norime suteikti jiems naują gyvenimą, tačiau mums rūpi aplinka.Laikrodis Veidas yra Lipdukas Vinilo Įrašo Etiketės Išsiųstas Atsitiktinai Tipo Baterija: 1 AA Baterijos (neįtraukta) "

LAIKRODŽIO MECHANIZMAS:

Mes naudojame aukštos kokybės silent plūduriuojantis pusiausvyros mechanizmai.Mes nenori sutrikdyti savo miego.Jūsų geras nakties miegas yra labai svarbus mums.

PAKUOTĖ

Laikrodis siuntimas tvirtos, estetinį pakuotė pagaminta iš perdirbto popieriaus.Viskas yra profesionaliai suvynioti, mes naudojame polistirolo, viduje apsauginiai tarpikliai, kad jūsų produktas atlaikyti visus iššūkius per vežimą :).Mes dedame visas pastangas, kad jūsų siuntinys pasiekė savo paskirties vietą kaip galima greičiau ir nietknięty.

Namo Sienų Apdaila Nuoroda

LED Apšvietimo Funkcija:

Jums bus suteikta 16 Raktų, nuotolinio valdymo pultelis, pritaikyti spalvos sieninis laikrodis.LED komponentas yra USB powered.Su 5V DC adapteris bus išsiųstas kartu pagal savo pristatymo adresą.

Jntprojektai.lt Garantija

Prašome būti tikri, pirkimo!Jntprojektai.lt bus užtikrintas savo sandorį.Tik po jūsų patvirtinimo, Jntprojektai.lt bus sumokėti, pardavėjai.

Sveiki Užsakymą Užsakymo

"KAIP IDĖJA, BET NEPATINKA DIZAINAS?KURKIME NAUJĄ DRAUGE! – Tiesiog leiskite mums žinoti, ką jūs norėtumėte matyti savo ypatingą laikrodį ir mes parengsime naujas dizainas jums.Mūsų dizaino komanda bus eskizas jūsų laikrodis dažniausiai per 24 valandos.Jūs galėsite jį peržiūrėti, komentuoti ir paprašyti patikslinimo (jei reikia), kol jūs esate visiškai patenkinti dizainas."

Kilmės KN(Kilmės)
Sieninis Laikrodis Tipas 2mm
Ekrano Tipas Adata
Modelis abstraktus
Derinys Atskiria
Taikoma Rodymas gyvenamasis kambarys
Stilius Kūrybingas
Medžiaga Vinilinės Plokštelės
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Modelio Numeris GIT-3282
Formos Geometrinio
Forma Vieno Veido
Korpuso Medžiaga Vinilinės Plokštelės
Prekės Pavadinimas Kad Patogu Dienų
Funkcija Antikos Stilius
Motivity Tipas KVARCAS

Panašūs produktai