6 Gabalas Nerūdijančio Plieno Tinklelio, Arbata Kamuolys 2 Colių Arbata Infuser Sietai Arbatos Kiaurasamtis Filtrai Arbatos Intervalas Difuzorius Arbatos

€4.45

-22%

€5.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prieskonių kiaurasamtis, teacup, nerūdijančio plieno arbatos įrankiai, arbata kiaurasamtis metalo taurė, splawiki, nešiojamų arbatos gamintojas, akių garsiakalbis, smartphon, nerūdijančio plieno arbatos kibiras, madinga arbatos kiaurasamtis.

Užvirinti jūsų palaidų lapų arbatos su lengvumu.Dabar jūs galite pakeisti savo seną arbatos maišeliai ir mėgautis gerti šviežių visiškai skonio arbata.( Netinka mažų arbatos palaidų arbatos).

Galimybę dirbti bendrosios puodeliai, virdulys, ir net stockpots, tai arbatos kamuolys gali būti naudojamas palaidų lapų arbatos, bouquet garni, arba prieskonių jūsų žiemos karšto vyno.

Sukurta su kablio pakabinti ant virdulys.Pridedamas kablys leidžia pakabinti kamuolį iš savo arbatinukas ar panhandle ir yra lengvai nuimamas, kai jūsų žolelių, visiškai pakrovimas.

į teaball nebus rūdžių!

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:nerūdijantis plienas

Dydis:5cm

Komplektą sudaro: 6 x Arbatos Kamuolys Sugeriančio

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai