Kosmoso Karai Filmų Serijos "Pasidaryk Pats" Duomenys Ss 62382 Blokai Pikselių Pobūdžio Kolekcija Modelis Plytų Žaislai, Dovanos Vaikams

€10.26

-19%

€12.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lego ss, biuro įranga, lego xingbao, mūrinis ss, erdvėlaivis žaislas, blokuoti pikselių, blokuoti, dino pasaulyje, žaislas lego simbolių, popieriaus sailor moon.

PASTABA ! 1.Theproduct paketas neturi lipdukų ir elektroniniu būdu atspausdintas.Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Ne originali dėžutė,instrukcija ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje.

2.Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.Po to pateikti savo užsakymą, prašome savo elektroninio pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.

3.Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei galite rasti kai trūksta ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

4.Jei manote, kad produktas yra labai geras, prašau, duokite man penkių žvaigždučių pagirti, kaip skatinimas, norėtume išreikšti savo dėkingumą, kad jūs, ačiū!

Produkto Aprašymas

Produkto Pavadinimas:SS-62382

Šį Rinkinį Sudaro: (C6990)

Gabalas: 237 vienetų

Gaminio Dydis:Apie 5* 5*8 cm

Rekomenduojame Amžius 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Įspėjimas Jokių lipdukų, tik elektroninis rankinis
Lytis Unisex
Tipas Blokai
Prekės Pavadinimas LMKJ
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Modelio Numeris SS ŽAISLAI
CE Sertifikatas
Medžiaga Plastikiniai
Brūkšninis kodas No
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai