Žaidimų Pelės Mygtukai Dideli Pelės Mygtukai Gamer Kompiuteris Kilimėlis 900x400 Didelis Pelės Kilimėlis XXL Mause Trinkelėmis Nešiojamojo kompiuterio Klaviatūros, pelės padas Stalas Kilimėlis

€2.44

-30%

€3.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, asus nešiojamas žaidimų, tatuiruotė tapetai, sienų, pelės padas anime vyras, lqs žaidimų pelės, mausepad, mielas kilimėlis, tiger mouse bungee, belaidės pelės.

modname=ckeditor

Ilgalaikio Vartojimo Dizainas:

Patvarus siūlės kraštų ir didelio tankio premium tekstūra, kuri buvo tvarkomi 230°F aukštos temperatūros ir aukšto slėgio kameroje siekiant užtikrinti ilgalaikį naudojimą be deformacijos ir nuo gleivių.

Ultra-sklandžiai Apima:

aming pelės mygtukai priima aukštos kokybės audinys padengti sklandžiai sklandymo.Ji buvo optimizuota greitai judėti, išlaikant puikų tikslumą ir kontrolę.Ji yra suderinama su mechaninės ir optinės pelės.

Atsparus Vandeniui Danga:

Veiksmingai apsauganti nuo išsiliejo gėrimų ar kitų nelaimingų atsitikimų.Kai skysčio purslų ant dangos paviršiaus, ji taps į vandens lašai ir skaidrę žemyn.Tiesiog reikia, nuvalykite jį su gabalą drėgno audinio, ir darbą.

Non-slip Gumos Bazės straipsnį:

Minkštas ir tankus ne slysti pobūdžio gumos pagrindo išlaiko padas tvirtai vietoje.Ji suteikia stabiliai veikia, pele.Tiesiog pasinerti į savo darbą arba žaidimai, nesirūpindami erzina pelės mygtukai judėjimas.

Funkcija 1 Pelės Mygtukai, kilimėlis, mause padas, mausepad
Feature5 stalas kilimėlis, paviršiaus pelė, , xxl pelės mygtukai
Feature6 mausepad gamer, Pelės Kilimėlis, mause kilimėlis
Medžiaga Guma
Pakuotė Taip
Feature4 kompiuterio mausepad, kompiuterio mause padas
Stilius Radiacinės Saugos
Modelio Numeris XXL Didelis pelės mygtukai
Produktų Statusas SANDĖLYJE
Feature2 computer mousepad, kompiuterio pelės padas,
Prekės Pavadinimas ONSMIL
Kilmės KN(Kilmės)
Feature3 Žaidimų Pelės Mygtukai, žaidimų kilimėlis
Parama Dropshiping

Panašūs produktai