1pc Nagų Šepetėliu Tools Failą Nagų Dailės Priežiūros, Manikiūro Pedikiūro Minkštas Dulkes Mažas Kampas Švaresnis Akrilo&UV Milteliai Teptuku Valiklis

€1.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: el šepetėliai, knit yarn, juoda nagų dailės teptukas, kvarco nagų dailės priemonės, dh nagai, teptukas nagų, moyros nagų dailė, nagų dažų rašiklis, moldes manikiūro, teptuku makiažas.

【Medžiagos】 Aukštos Kokybės Nailono medžiaga ir minkštas Sintetinis. 【Dydis】Bendras ilgis: 18.3 cm 【Nagų Dailės Dulkių Šepetys】teptuku profesionalų nagų dailės priemonė, kuri yra naudojama, kad pašalintumėte dulkes nagų arba akrilo patarimai.Svarbu, kad naujesni ar nagų dailės Mėgėjams daryti nagų dailė akrilo nagai. 【Nagų Teptuku valiklis Minkštas Dulkių Valiklis】, Kad makiažo valiklis šepečiai yra minkštas, gali būti naudojamas nagų dailės pašalinti dulkių nagus, jis taip pat gali būti naudojami, kad iki savo veido, jis negalės jūsų nagai arba veido. 【Daugiafunkcinis】minkštas blush šepečiai yra lengva pašalinti dulkių, dalelių, per nagų lako procese, jūs taip pat galite taikyti juos makiažas su skaistalais ar milteliai.Tinka Profesionaliems manikiūro naudojimo arba asmens DIY nail art naudojimo namuose.Puiki dovana jūsų draugams.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris MDSMTA01
Elemento Tipas Nagų Šepetėliu
dydis 1 pc
Prekės Pavadinimas DWLOL
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Medžiaga Plastikiniai lazdele + vilnos, nailono

Panašūs produktai