Už Ps5 Priedai Sony PlayStation 5 /PS5/PS4 Konsolės Wall Mount Turėtojas Žaidimo Priimančiosios Stovo Laikiklis Laikymo Stovas Priedai

€3.31

-44%

€6.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ps4, prie sienos tvirtinamas padėklas pet, pultas sony playstation 5, playstation 3 dalys, priedai, ps5, ps5 sienos, kontrolės ps5, kaukolė co jungiklis, playstation 5 lipdukas, playstation ps5.

Aprašymas:

1. Jis gali pakabinti PS5, Xbox Serijos X, už PS4, Xbox Vienas, NS, desktop PC žaidimų valdikliai ir dauguma kitų trečiųjų šalių žaidimų valdikliai.

2. Vienas dalykas, su daugybe funkcijų, tinka laikyti rankenos, kabo ausinės, baterija kabeliai ir kiti smulkūs priedai.

3. Į viršų nuimamas kablys dizainas gali būti pakabinti ant PS5 priimančiosios į parduotuvę rankenos, ausines ir kiti priedai tvarkingai.

4. Varžto skylę dizainas yra rezervuota viršuje, ir sienelės gali taip pat būti naudojamas saugoti savo rankenos, ausines ir kiti priedai tvarkingai.

5. Importuotas klijai gali būti naudojami griežtai ir tvirtai klijai jį ant daugumos lygių paviršių, ir naudoti visus laisvos vietos puikiai parduotuvėje priedai, pvz., rankenos ir ausinės.

Techniniai duomenys:

1. Galima pakabinti už PS5, Xbox Serijos X, PS4, Xbox Vienas, Nintend Jungiklis, KOMPIUTERIO gamepads ir dauguma kitų trečiųjų šalių gamepads.

2. Vienas dalykas, su daugybe funkcijų, tinka laikyti rankenos, ausinės, baterija kabeliai ir kiti smulkūs priedai.

3. Į viršų nuimamas kablys dizainas gali būti pakabinti ant PS5 konsolės laikyti rankenos, ausines ir kiti priedai tvarkingai; varžto skylę projekto viršuje, leidžia jums naudoti sienų vietos laikyti rankenos, ausines ir kiti priedai tvarkingai; Importuoti lipdukas gali būti naudojami ant daugelio lygių paviršių, ir naudoti visus laisvos vietos puikiai parduotuvėje priedai, pvz., rankenos ir ausinės.

4. Importuotų lipdukas & varžtų rinkinį įtrauktos priemonės.

Pakuotė:

1*ausinės stendas

1*Naudotojo vadovas

Modelio Numeris Naujas
Su USB Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Galima pakabinti Už PS5, Xbox Serijos X, ps4, Xbox Vienas
Prekės Pavadinimas centechia
Pakuotė 1*ausinės stendas 1*Vartotojo vadovą
Suderinamos Prekės/Modelis PlayStation 5
Parama Dropshipping/Didmeninės

Panašūs produktai