Rakinimo širdies mažas pakabukas Žvaigždės ir mėnulis pakabukai micro cirkonis aukso spalvos pakabukas "PASIDARYK pats" apyrankės karoliai accessories

€2.40

-5%

€2.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pasisekė keychain pakabukai, širdies necklac, metalo žvaigždės, braclet auksą, padengtą, Širdies Pakabukas, paracord key chain priedai, luna mini, pagrindinio ragana žavesio, didelis karoliai moterims, mėnulis necklac.

Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį: 1).Keitimas: 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm = 0.03937 colių.f kiekvieną atskirą monitorių. 3).Jūsų paklausimas susijęs su mūsų produkto ir kainų bus atsakyta per 24 valandas. 4).Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (Spalva, Pakuotės. ), jei jūsų mokėjimą. 5).Kad > 6USD, Pateikti sekimo numerį.Kai produktai siunčiami, Mes jus informuoti apie sekimo numerį.Piko sezono metu, Pakuotės sekimo įrašo, būtų atidėti šiek tiek internetu.Jei galite sekti savo siuntos, Prašome susisiekti su mumis. 2).Spalvos gali šiek tiek dėl spalvų kalibravimo o 6).Kad> 188USD, Laivų tarptautinių express , Per DHL, UPS, FedEx ar AVS. ( Pateikti sekimo numerį, Atvykimo Laikas: 3-12 darbo dienų. ) 7).Visas prekes pasiūlymai pardavimas yra geros kokybės ir, laikantis griežtų bandymų, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.Dėkojame už jūsų paramą!

Klientų Pasitenkinimas, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo pasitenkinimą.Grąžinimo Politika 1.Jei norite pasikeisti arba grąžinti prekes, Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų produktas.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. 2.Prašome susisiekti su mumis patikrinti gavimo adresą, prieš jums grąžinti elementą.Praneškite mums sekimo numerį, kai jūs grąžinate prekes.Pirkėjams bus atsakingas už laivybos mokesčiai grąžinti elementą.Mes atsiųsime naują prekės arba grąžinti jums po to, kai mes gauti ir patikrinkite, ar jūsų atgal daiktų.Atsiliepimų Mieli Pirkėjai, Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus .Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jei pastebėsite kokių nors problemų, apie mūsų produktus po gauti juos, Prašome nedelsiant susisiekti su mumis ir parodyti mums, kai nuotraukos problemas, Mes padaryti mūsų geriausias pastangas, kad išspręsti jas jums.Ačiū labai už 5 Žvaigždučių Atsiliepimus!PRISTATYMAS 1. Prekės bus išsiųstos within5 verslo daysafter gavo patikrinti mokėjimo.Tai deliveryarrangement yra išskyrus mūsų valstybinė Šventė. 2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą teisingas ir siūlome telefono numerį canbe pasiekė.Jei reikia tochange pristatymo adresą, prašome el. pašto uswithin 24 valandas.Kitaip, youshould atsakingas už išvežti paketas su originaliu shippingaddress. 3. Kai kurios prekės yra siunčiamos iš gamyklos, tarptautinių kurjerių įmonės,ši kelionė turi 1--3 dienų, todėl siuntimo informacija apie svetainę willbe atnaujinta gana vėlai.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris zm55
Elemento Tipas Pakabukai
Prekės Pavadinimas C. YIP KAN
Pakabukai Tipas Saulė, Mėnulis & Žvaigždės
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas Vario
Stilius Klasikinis
Medžiaga Metalo

Panašūs produktai