7.1 Erdvinio Garso Ausines Redragon H510 Dzeusas 2 Laidines Žaidimų Ausinių Žaidėjus Nuimamas Mikrofonas PC PS5/4 Xbox Vienas Jungiklis

€41.25

-30%

€58.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kontrolės ps5, tatuiruotė tapetai, sienų, pelės redragon, žaidimas laisvų rankų įranga, auricular redragon dzeusas, asmens sargybinis laisvų rankų įranga, "bluetooth" headphon, grupė mikrofonas, headphon, žaidimų ausinės ausinės.

Redragon M913 Poveikio Elito Belaidžio Žaidimų Pelės

Redragon H710 Helios USB Laidinio Žaidimų Ausinės

Apie šią prekę:

Redragon H510 Dzeusas 2 Laidines Žaidimų Ausinės

Tiksliai Aišku, Audio - naršyk su sparčiuoju reali aišku, ir lossless garso kokybė su 7.1 Surround Garso technologija, sukuriant lauką, pakrovimas, kur žaidimo lauke, klausytis koncerta ar pokalbių kambarys chat kambarys.Į 53mm vairuotojams pasiūlyti platesnį dažnių diapazoną, turtingesnis garso laukų, aukštojo apibrėžimas ir ekstremalių fidelity sound.

Reguliuojamas & Patogi - Jos nemokamai-reguliuojamas lankelis su lengvas, patvarus, pagamintas iš plieno rėmas bus nemokamai savo galvą nuo papildomą naštą, kai žaidimų ar klausytis muzikos.Geriausių "leatherette" su "premium" atminties putos užpildas leidžia ausies kvėpuoti ir laikyti jas sausas ir kietas.Nereikia jaudintis, net po kelių valandų dėvėti jums jaustis nieko, bet komforto.

Visi Kontrolė - Redragon H501 pasigirti nepriklausomos linijos valdymo pultas su garso +/-, on/off ir mic on/off.Visi nustatymai gali būti koreguojami, viena vertus, siekiant patenkinti skirtingus poreikius, bet kokiu atveju, įsitikinkite, kad jūs galite daryti gerai, net įtempta žaidimą.

Kalbėti tai, Kaip Girdi jį - Ne tik jūs galite išgirsti lossless garso, bet jūs galite kalbėti jį.Jungiamąją triukšmą slopinantis mikrofonas, be abejo, siūlome jums aiškiausių komunikacija tarp komandos ar draugų, ne daugiau iškreipta garso ir strėlės mic atvejais.

Visų Platformų - Su nuimamais 3.5 mm pintas kabelis built-in USB valdymo dėžutė ir 3,5 mm lizdas įvesties.Stiliaus, kad atitiktų bet platformą naudojate, ar PC, PS4/3", "Xbox" One X/X Serijos, NS(Kai kurie modeliai, pavyzdžiui, S sena versija, gali tekti adapteriu, adapteris NĖRA įtrauktas), Perjungti ar Mobiliuosius Įrenginius

TIKSLIAI AIŠKU, GARSO

Mėgaukitės nekilnojamojo aišku, ir lossless garso kokybė su 7.1 Surround Garso technologija, sukuriant lauką, pakrovimas, kur žaidimo lauke, klausytis koncerta, ar pokalbių kambaryje.Į 53mm vairuotojams pasiūlyti platesnį dažnių diapazoną, turtingesnis garso laukų, aukštojo apibrėžimas, ir ekstremalių fidelity sound.

REGULIUOJAMAS IR PATOGUS

Jos nemokamai-reguliuojamas lankelis su lengvas, patvarus, pagamintas iš plieno rėmas bus nemokamai savo galvą nuo papildomą naštą, kai žaidimų ar klausytis muzikos.Geriausių "leatherette" su "premium" atminties putos užpildas leidžia ausies kvėpuoti ir laikyti jas sausas ir kietas.Nereikia jaudintis, net po kelių valandų dėvėti jums jaustis nieko, bet komforto.

NUIMAMAS MIKROFONAS

Jungiamąją triukšmą slopinantis mikrofonas, be abejo, siūlome jums aiškiausių komunikacija tarp komandos ar draugų, ne daugiau iškreipta garso, ir strėlės mic atvejais.

JŪS KONTROLIUOJATE

Į Redragon H510 pasigirti nepriklausomos linijos valdymo pultas su garso +/-, on/off ir mic on/off.Visi nustatymai gali būti koreguojami, viena vertus, siekiant patenkinti įvairius poreikius, bet kokioje situacijoje.

STILIAUS VISOSE PLATFORMOSE

Su nuimamais 3.5 mm pintas kabelis built-in USB valdymo dėžutė ir 3,5 mm lizdas įvesties.Stiliaus, kad atitiktų bet platformą naudojate, ar PC, PS4/3", "Xbox" One X(Kai kurie modeliai, pavyzdžiui, S sena versija, gali tekti adapteriu, adapteris NĖRA įtrauktas), Perjungti ar Mobiliuosius Įrenginius.

Paketų Sąrašo:

1 x Redragon H510 laisvų Rankų įranga

1 x Nuimamas Mikrofonas

1 x 3.5 mm, Nuimamas Audio Kabelis

1 x "Y" Splitter Cable

1 x USB Valdymo Dėžutė

1 x Saugojimo Krepšys

1 x Vartotojo Vadovas

Valdymo Mygtukas Taip
Modelio Numeris H510-1
Komunikacijos Laidiniu
Paramos PROGRAMĄ Taip
Sertifikavimo CE, FCC
Paketų Sąrašas Naudotojo Vadovas, Krepšys, 3.5 mm Jack Adapteris, Nuimamas Audio Kabelis
Su Mikrofonu Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Prekės Pavadinimas redragon
Linijos Ilgis 2.2 M
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Jungtys USB
Kilmės KN(Kilmės)
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Atminties Putos
Stilius Ausinių
Garso Valdymas Taip
Earcups Tipas Pusiau atviras

Panašūs produktai