Naujas Animacijos Cute Kačių Automobilio Pultelio Kūrybos Pieno Arbatos Puodelio Skystųjų Kristalų Dreni China Raktų Žiedas Maišelį Pakabukas skirta Moterims

€2.64

-34%

€4.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kristalai keychains, skaidrus china keychain, elegantiškas keychain, plūduras "keychain" crystal, atveju dreni, daug keychain mielas, triušis dreni keychain, stiklo skystis keychain, pieno oolong, katė keychain.

Produkto Informacijos Ir Tikrasis Vaizdas

Elemento Tipas: Akrilo Keychain Medžiaga: Akrilas Grynasis Svoris: Apytiksl. 39g Pakuotė:Opp Krepšys + Bubble Wrap Naudojimas:Kasdien Naudojant, Home Key Chain, Automobilių Raktų Žiedas, Krepšys Pakabukas, Draugų Dovanos 1).Spalvos gali šiek tiek dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti. 2).Jūsų paklausimas susijęs su mūsų produkto ir kainų bus atsakyta per 24 valandas. 3).Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (Spalva, Pakuotės ir pan. ), jei jūsų mokėjimą. 4).Visas prekes pasiūlymai pardavimas yra geros kokybės ir, laikantis griežtų bandymų, kol jie yra išsiųsti.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

Laivybos Paslaugos

Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas, kai visą mokėjimo apmokamas(Išskyrus atostogas), Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimus laivybos paslaugas.Bet mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugų, Bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį, Prašome susisiekti su mumis, Mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.Kitą pristatymo būdas skirtingais dienų pristatymas elementą, kai jūs pateikiate užsakymą, jūs galite pasirinkti geriausias būdas jums.

Pakuotė

Opp Krepšys + Bubble Wrap

Mūsų Paslaugos

Atsiliepimai

Mieli Pirkėjai, Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jei pastebėsite kokių nors problemų, apie mūsų produktus po gauti juos, Prašome nedelsiant susisiekti su mumis ir parodyti mums, kai nuotraukos problemas, Mes padaryti mūsų geriausias pastangas, kad išspręsti jas jums.Ačiū labai už 5 žvaigždučių atsiliepimus !

Medžiaga Plastikiniai
Bauda ar Mados Mados
Lytis Moteris, moteris ir mergaitė
Fasion Karšto Pardavimo Paketų Prižiūrėtojų Raktinę
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Drop laivyba OK
Stilius MADINGA
Prekės dizainas Raktų Pakabukai
Elemento Tipas Raktų Pakabukai, Dreni paketų prižiūrėtojų raktinę
Spalva kaip nuotraukoje
Tipas Dreni Projektavimo Paketų Prižiūrėtojų Raktinę

Panašūs produktai