500g-1000g ISO Glutationo (GSH) 99% milteliai, L-glutationo Maisto kokybės odos balinimo raukšlių, anti-oksidacijos nemokamas pristatymas

€49.77

-6%

€53.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: buldogas megztinis, gluthathione odos balinimo tabletes, blizgučiai nagų, mam, glutathion, pieno milteliai, elizavecca, glutathion tabletes, whitening skin polish cream, glutationo odos balinimo tabletes stiprus.

Produkto Pavadinimas

Sumažintas Glutationo CAS Nr.

70-18-8 Išvaizda

Balti milteliai Grynumas

98% HPLC Molekulinė Formulė

C10H17N3O6S

Glutationo egzistuoja tiek sumažintas (GSH) ir oksiduotas (GSSG) narių.Sumažinto valstybės, tiolis grupė cisteinas gali paaukoti sumažinti ekvivalentas H++ e−) su kitais molekulės, tokios kaip reaktyvaus deguonies rūšys, juos neutralizuoti, arba baltymų cysteines išlaikyti sumažėjusio jų formų.Su dovanoti elektronas, glutationo pati tampa reaktyvus ir lengvai reaguoja su kitos reaktyviosios glutationo forma glutationo disulfido (GSSG).Tokios reakcijos yra tikėtina, dėl santykinai didelės koncentracijos glutationo ląstelėse (iki 7 mM kepenyse).

1. Žaliavos Glutationo mažesnį vaidmenį, klinikinio gydymo ir prevencijos

(1) Radiacinės ligos ir radiacinė sauga: spinduliuotė, radioaktyviųjų medžiagų arba dėl to, leukopenija, sukeltą vaistų nuo vėžio ir kitų simptomų, gali turėti apsauginį poveikį.

(2) Siekiant apsaugoti kepenų, detoksikacija, nukenksminimo hormonai, ir skatinti tulžies rūgšties metabolizmą ir padėti įsisavinti riebalų ir riebaluose tirpių vitaminų virškinimo trakto.

(3) Anti-alergijos, ar uždegimas, kurį sukelia hypoxemia pacientams, sergantiems sistemine arba vietos, gali sumažinti ląstelių žalą ir skatinti remontas.

2. Maisto priedai

(1) pridėjo makaronų, kad gamintojai sumažinti laiką, duonos originalus, viena pusė arba trečdalis, ir padeda sustiprinti maisto, mitybos ir kitų funkcijų.

(2) pridėti į jogurto ir kūdikio maisto, t. vitamino C, galite žaisti stabilizuojantis priedas.

(3) savo sumaišykite su surimi, kad išvengti spalvos pagilino.

(4), mėsa ir sūriai ir kiti maisto produktai, turi didesnį poveikį skonio.

3. Grožio produktai

Kelią infiltracija Los tirozinazės sąjungininkas turi pasiekti tikslą, slopina melanino susidarymą.Dėl pašalinti raukšles, didina odos elastingumą, sumažinti poras, apšviesti pigmentas, organizmas turi puikią balinimo efektą.Glutationo, kaip pagrindinis ingredientas kosmetikos gaminiams Europoje ir jav pritarė dešimtmečius.

Komponentas Glutationo milteliai
Tipas blizgučiai
Kiekis 999
NET WT 500g-1000g
Naudoti Įstaiga
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 12345
Vienetų skaičius Vienas Vienetas

Panašūs produktai