SEMBO SS Forded Mustanged F-150 VISUREIGIS Sunkvežimių Automobilio Modelį 10265 Kūrybos aukštųjų Technologijų Greitis, Technika, Automobilių RC Kalėdų Dovana Žaislai Raptor

€31.07

-50%

€62.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lego ss, ford mustang, bendrosios biuro įranga, "lego" technic, mustang, blokuoti, sembo knyga, vyrų dovanų dėžutė, legoe įranga, biuro įranga, automobilių, "lego" transporto sunkvežimis.

Sveiki, Kviečiame Didmeninės.

Mes branginame kiekvieną operaciją, net jei tik mažas, kad, jums visada bus mūsų klientu.jei šis puslapis nėra rasti tai, ko reikia, skirkite šiek tiek laiko apsilankyti mūsų parduotuvėje.Čia gali būti produktų jums patinka, ačiū !nėra originalios dėžutės,be dėžutės, tik siųsti produktai yra visi priedai ir surinkimo instrukcija knyga.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybės užtikrinimo ir gražus, pakavimo.Jei trūksta kokių nors dalių ar sugadintas, mes jums nemokamai papildai!

Mūsų plytos gali suderinama Su Surenka Dalelių Blokuoti Žaislai! 100% suderinama Jie yra pagaminti iš netoksiškas, bekvapis,nekenksmingas ABS Plastiko!Super ekonomiką, pačią kokybę ir dizainą.Jis ne tik yra geriausia dovana vaikams, bet ir suaugusiems gerbėjų ir kolekcininkų.

Priežiūra ir valymas: Valykite, valykite su muilu ir vandeniu.

Įpakavimas: kostiumas bus supakuotas saugos burbulas krepšys

Pristatymas :

--- Dauguma straipsnių yra pristatomi per 1-3 darbo dienų po mokėjimo, buvo pašalinta. (Savaitgaliais ir švenčių dienomis netaikoma).

--- Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokį užsakymą ar atidėti mokesčių.Nes tranzito laikas labai priklauso nuo to, įvairių šalių Pašto Paslaugų (ypač savaitgaliais ir švenčių dienomis).

Garantija ir Garantijos:

--- 100% brand NEW.Pirkti su pasitikėjimu!

--- Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

--- Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

Atsiliepimai:

--- Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimą, sėkmės jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.

--- Susisiekite su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų, Mes išspręsti problemą, kol jūs esate visiškai patenkinti .

Savybės 4 Hobis Ir Kolekcionuojami Daiktai
Modelio Numeris 701990
8 funkcijos Kalėdų žaislas dovana
Brūkšninis kodas No
Kilmės KN(Kilmės)
CE Sertifikatas
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Tipas Suderinamas su lego technic
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y, 18+
Funkcijos 2 Nuotolinio Valdymo Žaislai
Lytis Unisex
Plastiko Tipas ABS
Bruožai 6 Kūrybos Dovana
Funkcijos 7 švietimo žaislai
Funkcijos 10 berniukas žaislai
Funkcijos 11 Fast & Furious
Funkcijos 9 Gimtadienis žaislą dovanų
Funkcijos 5 aukštųjų technologijų žaislai
Sertifikavimo CE
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Funkcijos 3 Žaisti Transporto Priemonės Ir Modeliai
Medžiaga Plastikiniai
Įspėjimas Be Originalo langelyje, laikyti atokiau nuo ugnies ir būti atsargūs, vaikų mitybos klaida
Funkcijos 1 Suderinama SS

Panašūs produktai