Seeed LoRa-E5 mini (STM32WLE5JC) Dev Valdyba, LoRaWAN protokolas ir visame pasaulyje palaikomas dažnis

€32.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lora, lora mazgas, aliuminio atveju aviečių pi 4, e8a valdyba, Linux, e8a programuotojas, arduino eink, chip epson, dragino lora, rankos valdyba.

PREKĖS INFORMACIJA

Pastaba

Prašome clickto susisiekite su mumis jei jums reikia papildomos informacijos apie Seeed IIoT produktus ir paslaugas.Mes džiaugiamės, kad jūs galite didinti ir plėsti savo verslą su mūsų produktus ir paslaugas.Savybės

Visą GPIOs išvedė iš Lora-E5 STM32WLE5JC

Pasaulio LoRaWAN® ir LoRa dažnių planą palaikė

Tolimojo perdavimo diapazonas iki 10 km (idealus vertę atviroje vietovėje)

Mini ir kompaktiškas dydis, tinka greitai bandymų ir statybinių mažo dydžio prototipas

Patogioje iš NAUJO ir paleisti mygtukai laive

LoRa-E5 mini yra sutankintas dydžio vystymo lenta tinka greitai bandymų ir statyba mažų prototipų ir padeda jums sukurti savo idealus LoRaWAN belaidžio Di prietaisas su tolimojo perdavimo diapazonas.

LoRa-E5 mini " yra įmontuota , kuris pristato pasaulyje pirmą combo LoRa RF ir MCU lustas į vieną mažą lustą ir yra FCC ir CE sertifikuoti.Tai ARM Cortex-M4 core ir Semtech SX126X LoRa chip ir palaiko LoRaWAN protokolo dėl visame pasaulyje dažnumą ir (G)FSK, BPSK, (G), MSK, ir LoRa modulations. (Sužinokite daugiau )

LoRa-E5 mini veda iš visų GPIOs apie LoRa-E5, įskaitant UART, ADC, SPI, AI, ir pan.Jis yra iš NAUJO ir paleisti mygtukai ir naudoti-draugiškas.Remti LoRaWAN protokolą, LoRa-E5 mini funkcijų-ultra tolimų ir itin mažas energijos suvartojimas: ji gali pasiekti perdavimo diapazonas iki 10 km, ir miego srovės LoRa-E5 moduliai laive yra kaip mažas 2.1 uA(WOR režimas).Jis sukurtas su pramonės standartus su plačiu darbo temperatūra -40 ℃ ~ 85℃, didelio jautrumo tarp -116.5 dBm ~ -136 dBm, o galia iki +20.8 dBm 3,3 V.

Išskyrus LoRa-E5 mini, mes taip pat teikti kitų pasirinkimų, įskaitant LoRa-E5 Plėtros Taryba, vežančių daugiau sudėtingos sąsajos ir funkcijos atrakinti daugiau galingas veiklos LoRa-E5 modulis.Ji suteikia platesnes prieigos protokolų ir pernelyg gausios tipų sąsajas.Taigi, jūs galėsite išbandyti ir prototipas modulio greitai su RS-485, Grove sąsajos, ir turtingas GPIOs. (Sužinokite daugiau ), Nes LoRa-E5 yra LoRaWAN lustas su MCU, yra trys pagrindiniai būdai, kaip panaudoti LoRa-E5 mini: 1. Prisijungti LoRa-E5 mini prie PC ir valdymo AT komandomis

Yra built-in USB UART funkcija laive, jūs galite prisijungti su LoRa-E5 mini prie KOMPIUTERIO su USB C tipo kabeliu ir naudoti nuosekliojo ryšio programinės įrangos siųsti AT komandomis ir skaityti duomenis iš valdybos. 2. Prisijungti LoRa-E5 mini " į kitą mainboard per UART ir valdymo AT komandomis

Pavyzdžiui, prisijungti LoRa-E5 mini Seeeduino XIAO ir Plėtros Valdybos per UART, ir siųsti NE komandos ir skaityti duomenis iš Seeeduino XIAO per Arduino IDE serijos monitorius. 3. Vartotojo programų kūrimas naudojant SDK

Sukurti savo LoRa vystymo lenta su MCU funkcija naudojant STM32Cube Programuotojas, kuris yra SDK oficialiai pateikė STMicroelectronics.Norėdami parsisiųsti šį SDK išteklių, prašome rasti išteklių inlearning ir documentdown žemiau.

Su visais puikių savybių, išvardytų aukščiau, kad LoRa-E5 mini bus geresnis pasirinkimas Di prietaiso plėtra, tyrimai, prototipų gamyba, ir programos ilgų, itin mažas energijos suvartojimas Di scenarijus, kaip pažangų žemės ūkio, smart office, ir pažangaus sektoriaus.

Jei esate susipažinę su LoRa ir LoRaWAN technologija, p nuomos check out šį dienoraštį išsamiai.Aparatinės Įrangos Apžvalga, Programos

LoRa-E5 modulis Lengva bandymai

Greitas maži matmenys prototipų gamyba iš LoRa prietaisų su LoRa-E5

Bet tolimojo susisiekimo bevielio ryšio programų kūrimas

LoRa ir LoRaWAN prašymą mokytis ir mokslinių tyrimų

Taikymo Pastaba

Daugiau išsamios informacijos apie tai, kaip naudoti LoRa-E5, prašome apsilankyti .

1. Gamykloje Firmware

LoRa-E5 serija turi įmontuotą komandų firmware, kuri palaiko LoRaWAN Klasė A/B/C protokolas ir plataus dažnių planas: EU868/US915/AU915/AS923/KR920/IN865. Su šiuo komandų firmware, vartotojai gali lengvai ir greitai sukurti savo prototipą ar taikymo.

Komandą AT firmware yra įkrovos tvarkyklę už DFU ir taikymo METU.Į "PB13/SPI_SCK/BOOT" pin yra naudojami siekiant kontroliuoti LoRa-E5 likti įkrovos tvarkyklę arba pereiti į paraiškos.Kai PB13 yra DIDELIS, modulis bus šuolis į taikymo METU, po reset, pagal nutylėjimą baud rate 9600. Kai PB13 yra MAŽAS (paspauskite "Perkrauti" mygtuką, LoRa-E5 Dev Valdybos ar LoRa-E5 mini), modulis liks įkrovos tvarkyklę, ir išlaikyti perduoti "C" simbolį, kas 1S ne prievado greitis 115200.

Dėmesio

1. Gamykloje Firmware yra užprogramuotas su RDP(Skaityti Apsauga) 1 Lygio, kūrėjams reikia pašalinti KPP pirmą kartą su STM32Cube Programuotojas.Atkreipkite dėmesį, kad regresijos KPP lygiu 0 sukels "flash" atminties masė ištrinti ir Gamykloje Firmware negali būti atkurta iš naujo.

2. Į "PB13/SPI_SCK/BOOT" pin LoRa-E5 modulis yra tiesiog normalus GPIO, o ne "BOOT0" pin MCU.Šis "PB13/SPI_SCK/BOOT" pin naudojamas įkrovos tvarkyklę iš Gamykloje firmware, nuspręsti, kad pereiti į APP ar likti įkrovos tvarkyklė(už DFU).Tikrasis "BOOT0" pin nėra lydinčioje į modulį, todėl kūrėjams reikia būti atsargiems, kai sukurti mažai energijos panaudojimo.

Sertifikavimo Nėra
Prekės Pavadinimas Waveshare
Kilmės KN(Kilmės)
Demo Valdybos Tipas Rankos

Panašūs produktai