Keičiamų Klavišą Psp 3000 Mygtukai Mygtukas MYGTUKAI garso Mygtukai Pakeitimo Keystoke Remontas, Dalys Sony PlayStation Portable 3000

€6.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: psp dalys, filipinai, byla psp, psp 3000 bateriją, grupinio psp, psp 2000 mygtuką pakeitimo, žaidimas psp, psp vita, psp, psp 50 dalių, dalys psp 2000.

sveiki atvykę į mūsų pirkti produktus, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!jei esate prekybininkas,pls susisiekti su mumis ,manau, mes bus padaryti laimingą sandoris nuo dabar..taip pat, jei abuyer.aš reikš savo sklypo, kaip dovana sklype.tai bus gera dovana jums arba jūsų draugams .

Dėmesio >>>>

1. Dėl savo skirtingų ekrano nustatymas ir apšvietimas, ji gali ir turi kai kurių spalvų skirtumas nuo realaus objekto.Tačiau mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyti.dėkojame ir prašome suprasti.

2. Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mums, mes jums atsakyti per 24 valandas, jūsų yra pirmasis mūsų tikslas.

Keičiamų Klavišą Psp 3000 Mygtukai Mygtukas MYGTUKAI garso Mygtukai Pakeitimo Keystoke Remontas, Dalys Sony PlayStation Portable 3000

Ypatybė:

*100% naujas aukštos kokybės

*Puikiai kaip originalas

*Taisyti savo Žaidimą Nešiojamų ir sutaupyti pinigų.

*Kiekvienas produktas per griežtas, bandymo ir tikrinimo prieš vežimą.

*Spalva: Raudona balta mėlyna

Komplektą sudaro: 1 x Mygtukas (Aukštyn, Žemyn, Kairėje ir Dešinėje ).

1 x Mygtukas (A, B, X, Y).

1 x Mygtukas (Start, Namų, Tūrio).

Suderinamas su: Sony PSP 3000

Prekės Pavadinimas WULILLS
SONY Modelis PlayStation Portable
Suderinamos Prekės/Modelis SONY

Panašūs produktai