HDMI Splitter Kabelio Adapteris Keitiklis 1080P 2 Dual Port Y Splitter 1, 2, Perdavimas, Skirta Žaidimų, Video, Multimedia Įrenginiai

€0.67

-44%

€1.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: scart, automobilio multimedijos, optiplex psu adapteris, delta plc, giliai naras, hdmi jungiklis, minihdmi-hdmi kampinis, bmw lvds skaičiuoklė, hdmi laidas trumpas 90, d trinkelėmis ps4.

Aprašymas:

HDMI Splitter 1 Įvesties Vyrų ir 2 Moterų Išėjimo Uosto Kabelio Adapteris Keitiklis 1080P

Šis HDMI splitter kabelis idealiai tinka jungia vieną HDMI suderinamo prietaiso (Xbox, Blue-ray, DVD grotuvai, PS3) dvi vaizdo išvesties kurti.Ji priima signalą iš vieno įrenginio, tokio kaip Blu-ray grotuvas ir nukreips į vieną iš dviejų išvesties įrenginius, kurie yra prijungti prie jo.

Šis produktas gali veikti kaip signalas, maršrutizatorius, pavyzdžiui, jums gali turėti TV, du atskiri kambariai, jūs galite turėti TELEVIZIJA viename kambaryje, ir, jei norite pereiti kambarį ir nuolat žiūri TV, jums tiesiog reikia pereiti vieną TELEVIZIJOS išjungimas ir įjungimas ir kitų TV, ir tada signalas yra nukreipiami į TELEVIZORIŲ kitame kambaryje.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Tik 1 išvesties įrenginys turi būti įjungtas bet kuriuo metu, išskyrus atvejus, kai abu 2 displėjai pasidalinti paties dydžio ir modelio.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Spalva:Juoda

Ilgis: Apie. 13 colių (30 cm)

Parama: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p.

HDMI 1 2 HDMI vyrų ir moterų splitter cable.

Paauksuotų jungčių, geresnio signalo perdavimas.

Leidžia prijungti su HDMI prietaisų, kurie turi Build-in HDMI uostus, pavyzdžiui, HDTV, PlayStation 3, Upconvertor DVD Grotuvas, palydovinė dėžės, LCD Monitorių ir projektorių.

Pakuotė:

Paketas Apima:

1 x HDMI Male 2 HDMI Female 1-2 iš Splitter Cable

Modelio Numeris HDMI Splitter Cable
Tipas Kabelio Adapteris
Ilgis Approx. 13 inch (30 cm)
Spalva juoda
Sertifikavimo CE, Nėra
Parama Dropshipping, Didmeninė
Produktų Statusas SANDĖLYJE
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai