10vnt Nematomas, Plonas Veido Lipdukai V-Formos Veido Veido Raukšlių Linijos Žuvo SkinFace Pakelti Greitai Taisome Lipnia Juosta DropShip

€1.67

-35%

€2.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kelionės krepšys, bin narve, panda žaislas, face lift juosta, ekologiškas dantų šepetėlis, jūrų kiaulytės narvas, akių pakelti juosta, panda pliušas, veido valiklis, trencher.

Yra 40 orui ir aplinkai draugiškas anti-alergijos juostos, kad būtų saugios, sveikos, minkštas ir patogus naudoti. ✿ Veido ir kaklo odos kėlimo sistema padidina žuvo odos ir pašalina raukšles ant veido, smakro, ir akių srityje. ✿ Vandeniui ir labai elastinga, jūsų veidas neturi būti sugriežtintos.Iš karto pakelia ir stangrina odą sukurti V formos veidą.

✿ Be to, ji traukiasi žuvo veido raumenis, ir formuoja savo veidą.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

▶【V-formos Veido】

Veido liftas lipdukas yra atsparus vandeniui, kurios funkcijos geros elastingumą, ir jūsų veidas, neturi būti įtemptas.Ir tai gali pakelti ir stangrina odą sukurti V-formos veidą.

▶【Minkštas Ir Patogus】

Yra 40 hipoalergicznych kvėpuojantis veido kėlimo lopai, ir jie yra pagaminti iš ekologiškai švarių medžiagų, saugus naudoti, sveikos, minkštas ir patogus.

▶【Puikus Veido Kėlimo】

Veido ir kaklo odos kėlimo sistema padidina laisvos odos ir pašalina raukšles ant veido, kaklo, smakro ir akių srityje.

▶【Padaryti Savo Jaunų】

Su face lift patch turėtų sumažinti žuvo veido raumenis ir formuoti savo veidą.Jūs iš karto ieškoti metų jaunesnis ir jaustis puikiai.

▶【Masto Programos】

Veido liftas pleistras yra ideali ypatingoms progoms, vestuvėms, susitikimams, modeliavimo, fotografija, kelionės ir kt.Ir tai padeda formuoti plonas, tvirtas ir gražus veidas.

Specifikacija

Medžiaga

Guma

Spalva

Skaidrus

Pakavimo Sąrašas

5 pairstapes/kėlimo įrašus ir 1 elastinės juostos

Šiltas Patarimai

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Spalva Skaidrus
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas isfriday
Medžiaga Guma
Pakavimo Sąrašas 5 poros juostos

Panašūs produktai