Nešiojamieji garsiakalbiai Belaidžio garsiakalbio Geriau Boso Maršalo Emberton BT IPX7 Atsparumas Vandeniui

€84.46

-40%

€143.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys exo, bosas, wi, belaidis garsiakalbis, maršalo dalis, jbl dirželis, stovi portatil, "bluetooth" garsiakalbis įkrovimo uosto remontas, mini garsiakalbis, atveju bocina "bluetooth".

Turtingas, aiškiai ir garsiai, lyg menininko paskirtį.Emberton naudoja Tiesa Stereophonic, unikali multi-directional garsą iš Maršalo.Patirtis absoliutus 360° garsą, kai kas vietoje yra saldus spot.By išskirti erdvinių turinio stereo įrašus, Emberton gamina garso daug didesnis nei jos dydžio ir veiklos rezultatai geresni nei dauguma kalbėtojų savo klasėje.

20+ valandų nešiojamų žaidimų į vieną mokestį.Jo kompaktiškas dydis ir tvirtas, patvarumo, kad ji idealiai imtis su jumis.Emberton galima greitai įkrauti, o 20 minučių, suteikiant jai grojimo 5 valandas.

Emberton yra kietas ir tvirtas.Su silikono eksterjero ir kieto metalo grotelės, ji gali pasigirti itin patvarus ir paprastas naudoti dizainas.Jos IPX7 atsparumas vandeniui reitingas reiškia, kad jūs galite panerti Emberton į 3ft vandens iki 30 minučių.

Paprasta ir lengva naudoti.Kontroliuoti su multi-directional valdymo rankenėlę.Galite leisti, pristabdyti, praleisti takelius ir reguliuoti savo garsiakalbį, taip pat galima įjungti arba išjungti.

Emberton sveria tik 1,5 kg ir gali tilpti jūsų delne, todėl puikus kompaktiškas garsiakalbis imtis su jumis.Jos patvarus silikoninis eksterjero ir IPX7 atsparumas vandeniui reitingas reiškia šis kompaktiškas nešiojamasis garsiakalbis yra tai ilgo nuotolio.

Įrengta su "Bluetooth" technologija 5.0 paprastą ryšį, išskirtinės kokybės garso ir belaidžių muzikos žaisti.Klausytis muzikos iš bet "Bluetooth" įrenginys su 30 pėdų asortimentą.

Emberton jungia šiuolaikinę technologiją su legendinio Maršalo dizaino pristatyti sunku pataikyti garso ir kartu išlaikyti klasikinę išvaizdą.Parašas informaciją, pvz., kietojo metalo grotelės ir legendinio Maršalo scenarijų puošia priekinis garsiakalbis, atkartojant palikimas rock 'n' roll.

Įtraukti komponentai: Emberton garsiakalbis,naudojimo vadovas, kurių teisinė ir saugos informacija, USB-C įkrovimo kabelis

Baterija Taip
Pažangi Asmeninis Asistentas Nėra
Maitinimo Šaltinis AC
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas AEVYVKV
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
Garso Crossover Visą Asortimentą
Sertifikavimo Nėra
Kabineto Medžiaga Metalo
Įvesties Galia(W) 25 W
Komunikacijos AUX
Kanalai 2 (2.0)
Garsiakalbio Tipas NEŠIOJAMIEJI

Panašūs produktai