Vasaros Plonas Nėrinių Boyshorts Kelnaitės, Apatinis Trikotažas Moterims, Matyti Per Patogi Moterims, Moterų Artimieji Boksininkų, Seksualus Apatinis Trikotažas Moterims

€1.43

-32%

€2.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: boksininkas vyrams, per, ciokicx diržas, ladyboy apatiniai, boksininkas berniukas, boksininkas ringe, matyti per moterims, boksininkas moterims, boksininkas moteris, pamatyti per viršų.

Dėmesio:

Dėl vadovo matavimo,gali būti 1-2cm paklaida.Vaizdas yra tik nuoroda , prašome skambinti daiktas kaip standartas.

Pristatymas :

Tai apie 15-60 dienų daugelyje šalių.Jei pristatymo data artėja , bet jūs negavote prekės , jums galite susisiekti su mumis pratęsti, pristatymo data .

Grąžinimas :

Jei esate gauti defektų arba neteisingai punktas , arba bet kokių kitų problemų , pirmiausia, prašome susisiekti su mumis bedore jums nieko daryti .Mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą.Atkreipkite dėmesį į faktinę spalva .Jis gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos dėl skirtingų monitoriaus ekrane.

Atsiliepimai :

Prašome duoti man 5 žvaigždžių ir palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas, jeigu yra kokių nors problemų .Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą .

Modelio Numeris NK700518
Seksualinio Pobūdžio No
Kyla Tipas mažaaukščių
Kelnaičių Tipas Boyshort
Medžiagos Sudėtis Spandex, Poliesteris
Apdaila Nėriniai
Elemento Tipas Kelnaitės
Lytis Moteris
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Tipas Kietas, Gėlių
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Spandex, Poliesteris, Spandex

Panašūs produktai