Za 2021 Karšto Pardavimo Ponios Vilnos Šlepetes,Aukštos Kokybės Mados Vasarą Ir Rudenį Platformos Basutės,Prabangos Ponios, Baseino Diržučius

€13.56

-48%

€26.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šliurės moterų paplūdimio, vidurio platforma flip flops, butas platforma flip flops, moterų za, pilkos spalvos platformos flip flops, vyrų mados modelis, flip flop moterims, moteris za, 2019 za, šlepetės moterims.

Pastaba: 1. Kaip skirtingų šalių ir prekių ženklų, kurie turi skirtingo dydžio standartus, skirkite visą dydį ir pasirinkti dydį remiantis pėdų ilgio tik. 2. Jei jūsų kojos yra storos, arba platus, mes rekomenduojame, kad jūs pasirinkite dydį, vienas didelis, jei nesate tikri, susisiekite su mumis. 3. Tam, kad pereiti į savo vietos muitinės greičiau, mes pakuotės batai "ne box", prašome suprasti. 4. Prašome patikrinti, ar jūsų užsakymo informacija yra teisinga, įskaitant gavėjo pavadinimą, adresą, telefono numerį ir pašto kodą. 5. Jei turite kokių nors klausimų, pirkimo proceso metu laivybos laikas arba gavęs elementus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 6. Kviečiame bendradarbiauti su pristatymu, prašome palikti pranešimą arba susisiekite su manimi, jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus 7. Prašome pasirinkti dydį pagal savo pėdos ilgį!Ilgis dydžio diagramos yra pėdų ilgio, ne vidinis ilgis batų, prašome atkreipti dėmesį!

Siuntos ir atsiliepimai 1. Po apmokėjimo patikrinimas yra sėkmingas, kad bus tvarkomi laiku. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS naudojamas vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Kelionės laikas gali skirtis, ypač per šventes. 4. Jei negavote paketas, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.Mūsų tikslas yra patenkinti klientai!Jei mes nesupranta problemos neįmanoma išspręsti problemą! 5. Mes siekiame tobulumo, su aukštais standartais ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums 5-žvaigždučių atsiliepimus ir mums gera apžvalga, ačiū jums labai! 6. Apie tarifus: produktas, kaina neapima mokesčių.Jei reikia, pirkėjas turi padengti.Tai yra pirkėjo pareiga.Prašome suprasti, ačiū.

Vidpadžio Medžiaga Vilna
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Pamušalas Vilna
Kilmės KN(Kilmės)
Padas Medžiaga EVA
Modelio Tipas Kietas
Batai Tipas Šiuolaikinės Šlepetės
Kulno Tipas Butas su
Taikoma Vieta
Mados Elementas Dirbtiniais Kailiais
Sezonas Vasaros
Su Platformomis No
Kulno Aukštis Med (3cm-5cm)
Batviršio Medžiaga Vilna
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Elemento Tipas Šlepetės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Stilius Glausta

Panašūs produktai