Ilgas Suolas Padengti Spandex Fortepijonas Stendo Slipcover Ruožas Sėdynės Atveju Raštas Elastinga Kėdžių Dangose Kambarį Viešbutyje Dekoras

€7.35

-44%

€13.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kėdė padengti ruožas, trumpas sofos apima, lovatiesė ant sofos, kėdė piano, ruožas universalus sofa dangtis, šalyje pietūs suolo, padengti sofa, padengti išmatose, profesinės fortepijonas stendo, fotelis raštas.

Produkto Aprašymas

Savybės:

1. Tampus ir tinka: Šis lengvas stendo dangtis yra pagaminti iš poliesterio ir spandex, su laisvais stora diržai ir sagtys, ir yra super minkšta.Šio stendo apimti tinka jūsų stendo puikiai.

2. Tampus elastinga hem ir diržas: ištemptas valgomasis stendo danga, įrengtas, su elastinga juosta ir juostos sujungimas su sagtimi, galima tvirtai stovi siuvami elastinga hem, laikant jį į vietą, be perkelia arba juda , Gali greitai atkurti elastingumą ir pakartotinai naudoti.

3. Apsaugine danga ir baldai: Naudokite šį apsauginį dangtelį, siekiant apsaugoti savo apsauginį dangtelį nuo purvo bei dilimo.Šių stendo apima labai tinka valgomasis stalai, virtuvės, miegamojo, valgomojo, valgomasis, gyvenamasis kambarys, viešbutis ir pan., tiesiog kaip ir perkant naują stende!

4. Lengva įdiegti ir švarus: tiesiog uždėkite jį ant suolo ir pritvirtinkite.Patvarus audinys yra elastingas kraštų, kurie gali nustatyti, kad "shell" ir yra neslidus.Mašina galima skalbti, mažo mažo džiovinimo, nr. lyginimo reikalaujama.

100% Brand new ir Aukštos kokybės

Spalva: Balta/Juoda/Raudona/Povas mėlyna/Navy/Kavos/Chaki/Šviesiai žalia/Žalia/Juoda

Medžiaga: Poliesteris+Spandex

Numeris: JW0299

Ilgis: 107-137cm/42.1-53.9 cm

Plotis: 36-46cm/14.2-18.1 cm

Storis: 5-12cm/2-4.7 colių

Prašome leisti po 0,5-1 colio klaida dėl rankinis matavimas.

Pakuotę įeina: Stendo padengti(tik)*1Pc

Dėmesio: Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.Paveikslų Paroda

Mokėjimo yra daug mokėjimo būdų galima rasti Jntprojektai.lt, tokių kaip Alipay, Kredito Korteles,Realaus laiko Banko Pervedimai, Neprisijungęs Mokėjimus (Banko Pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Laivybos Mūsų prekės yra labai tinkamas, prašome būti tikri, pirkti, mes bus nedelsiant išsiųstos.

1.Dėl Politikos, prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę, jei jums yra Rusija.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

2.Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo.

3. Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinė šventė, tvarkymo laikas bus atidėtas.Prašome suprasti.

4.Jei jūs neturite gauti prekes per 45 dienas, pls leidžia mums 3-5 darbo dienas patikrinti negavusieji paketai prieš mums klausimą jums grąžinti.Ačiū Grąžinimo Politika, Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti ją per 5 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.

Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės.

Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti.Apie Mus

Atsiliepimai Tikiuosi, jūs galite suteikti mums gerus atsiliepimus!Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi.

Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjas Reitingai mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Ji bus tik jums 1 minutę.Dėkojame už jūsų paramą!

Stilius Kietas
Gamyba Sofa Dangtis
Fabirc Statybos 70gsm
Medžiaga Poliesteris
Procesas Technika Pagrindinis
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Sofa Trijų vietų Sofa
Sezonas Pavasarį ir Vasarą
Funkcijos Tipas Visi Dangtis

Panašūs produktai