Lipnios Tapetai Miegamajame sienos dekoravimas 3D Sienų Lipduko Dekoratyvinis Vinilo Tapetai, 3D Sieninės Namų Dekoro

€11.79

-64%

€33.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vinilo removibles, polestar lipdukas 3d, akustinis bosas spąstus, 3d panel wall, aukso marmuro tapetai, įrengimas 3d dekoratyvines plokštes, miracullum sienų lipdukai, putų sienos stiker, vinilo žiūrėti, sienos dokumentų namų dekoro šalį.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis !!!

Savybės:Co mpared su tapetai, ji yra saugi ir sveika, nr. savitą kvapą, slopina liepsną, garso izoliacija, atsparus vandeniui, garso izoliacija, miltligė įrodymas, drėgmei, anti-susidūrimo, lengva valyti, jokios žalos sienos, lipnios, savavališkai pjovimo, "PASIDARYK pats", pakartotinos įklijavimas ir kt.

Spalva:

Prašome nusipirkti pakankamai produktų tuo metu, siekiant užtikrinti, kad jie yra iš tos pačios partijos, kad išvengti spalvos skirtumų.Spalva nuotraukoje yra ta pati spalva tikrasis produktas.

Pardavėjo Pristatymas Metodas:

Mes pasirinkti greitas, efektyvus ir saugus logistikos įmonė už jus, ir jums bus atsiųstas logistikos užsakymo numeris ir logistikos užklausimas interneto svetainėje po pristatymo.Jūs galite rasti visą logistikos informacija interneto svetainėje.

Dydis roll :

280cm*50 cm=9.18 ft*1.64 ft=15.05 Kvadratinių metrų

280cm*50 cm=2,8 m*0.5 m=1.4 Kvadratinį metrą

Storis:2,5 mm

Sertifikavimo CE
Storis 2,5 mm
Tipas Stiklo Audinio Tapetai
Medžiaga Plastikiniai
Stilius Europa
Modelis Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris GZ
Naudoti gyvenamasis kambarys, Patalynė Kambaryje, Tyrimas, VIRTUVĖ, Vaikų Kambarys, Vestuvių Namas, Vyresniųjų Kambarys, Lipnios
Prekės Pavadinimas cengzhan
Funkcija atsparus vandeniui, Drėgmei Atsparus, Pelėsiai-Įrodymas, Dūmų-Įrodymas, Atsparios ugniai, Garso izoliacija, Garsą Sugeriančios, Šilumos Izoliacija, Anti-static
dydis 280cm*50cm
Naudojimas Administracija, Prekyba, Pramogos, Namų ūkio
Paviršiaus apdorojimas Įspaustu
Mokestis Vienetas Usd/Roll

Panašūs produktai