Granulių Suktuko Rankinis Greitas Beader Ryšio Papuošalai, Apyrankės Priėmimo Granulių Eilutės Įrankis Medinių Amatų "PASIDARYK pats" Priėmimo Granulių Suktuko Turėtojas

€4.34

-39%

€7.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kaulų katalogą įrankis, fidget, matuoklis siūti, karoliukų apyrankė, granulių loom, siūti, 4mm granulių, fidget stick, granulių suktuko, jet suktuko.

Aprašymas:

*Duobute įrankis

☛ Apjuostame mažyčiai karoliukai, vienas į juosteles yra skausminga užduotis, tiek laiko, energijos, arba naudoti akių.Šis nedidelis įrankis yra sukurtas taip, kad ryžių karoliukai string patys ant duobute adatos greitas sukimas.

Per stebuklinga rotacija, kad threading granulių papuošalai tampa lengva!

Pagrindinės savybės

*LENGVA NAUDOTI ---Ši mašina yra specialus duobute mašina fortiny karoliukai.Jis yra greitas, paprastas naudoti, patogus, ir puiki dovana "PASIDARYK pats" mėgėjams.

*"PASIDARYK pats" - - - "Pasidaryk pats" juvelyrikos priėmimo yra įdomus būdas išreikšti savo vidinį fashionista ir sukurti apsvaiginimo dovanos draugams ir šeimos nariams.Mūsų gražus rankinis greitas beader padės sukurti unikalius prisiminimus.

*SUKURTI PAPUOŠALAI ---Kurti savo gražūs papuošalai padeda mums tobulėti smulkiosios motorikos, regėjimo ir lytėjimo jutimo įgūdžius - visi kartu smagiai ir išreikšti save!

✦Kaip naudoti:

Įdėti granulių į diską, įdėkite lenkta adata į thetiny karoliukai, atkreipti dėmesį į adatą patarimas, kad turi būti palaidotas krūva karoliukai, laikydami adatą tvirtai viena ranka, ir greitai pasukti diską su kitais.

Specifikacija

*Rankinis Greitas Beader Dydis

Skersmuo yra apie 4,5 cm, bendras aukštis yra apie 6,5 cm.

*Kietojo Lenktas Adata

Apie 7,5 cm ilgio (neįskaitant išlenktas kablys), adatos velenas yra maždaug 0,6 mm storio, ir adatos akis yra apie 0,75 mm pločio.

Pakuotės Turinys

Rankinis Greitas Beader×1

Sunku lenkta adata×1

Pastaba

*Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

*Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodoma nuotrauka.

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Have a nice day!

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kita
Tipas Didmeninės No
Naudoti Kita
Rinkinys Tipas No

Panašūs produktai