Macrame Medienos Granulių Girliandą Su Kutai Kaimiškas Pakopų Dėklas Švenčių Dekoravimas Gamtinių Šalies Namų Miegamojo Puošimas Karoliukais Kutai

€7.01

-12%

€7.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: macrame sienos garliava, led gyvis garliava, medvilnės sodo garliava, pasakų girliandą medvilnės, dekoratyvinis girliandą macrame, filialas sienos garliava, žalia girlianda macrame, mediniai girliandą virvė, crystal virvę, garland, macrame kabinti.

Aprašymas:

Medžiaga:Mediena

Dydis:84CM/33inch

Spalva:Juoda,Pilka

Kiekis:1 x medienos granulių string

Savybės:

1.Ši girlianda bus pridėti puikus prisiliesti prie savo Sodybos, dekoro!Į džiuto kutai padidinti kaimiškas ir prabangus jaustis.Jų klasikinis daro juos puikus papildymas prie beveik bet dekoro sezoną ir stilius.

2.Šis kaimiškas troba įkvėpė karoliukų girlianda yra pagaminti iš natūralaus medžio, karoliukai ir premium džiuto.Granulės yra ilgis 84CM/33inch.Visi didieji gamtos elementai, galite pridėti tekstūrą ir saldumo, bet troba įkvėpė kambario ar namuose.

3.Šie dekoratyviniai troba karoliukai gali duoti ženklą, žavesio ir gyvenimo bet kurioje patalpoje,yra mantel dangtis, stalo, Kalėdų eglutė, sluoksniuotos dėklą gražių papuošalų, taip, kad jūsų mažos dekoracijos naują išvaizdą.

4. Tiesiog kaip ir visi mūsų girliandas, medienos, granulės yra rankomis dažyti, kutai yra meistriškai ranka ir suverti kartu sukurti nuostabią girliandą.Kiekviena girlianda yra meile meistriškai tikisi, kad jums bus meilė puošia ir accenting jūsų namuose per Kalėdas šventė su jais, kiek mes galime padaryti.

5.Kaimiškas mediniai karoliukai simbolizuoja ramybę ir tikėjimą.Tinka vaikų darželio,miegamasis,gyvenamasis kambarys,valgomasis kambarys,bendrabutyje,galerija,gimtadienio,Velykų,Kalėdų ir kt dovanų keistis,taip pat gali būti naudojamas kaip foto fone šeima ar vaikai.

Pakuotė:

1 x Medienos granulių string

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

style3 Kabantys Papuošalai
style2 medienos granulių girliandą troba
Kilmės KN(Kilmės)
style1 medienos granulių girliandą troba
Medžiaga Mediena

Panašūs produktai