Boti Teptuku-Rožinis 3 Spalvos 4th Sintetinių Plaukų Mazgas Su Kelmas Dirbti Visą Teptuku Vyrų Barzdos Įrankis Lemputės Tipas

€8.87

-34%

€13.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: teptuku skustis, skustis teptukų rinkinys, žalias rankinukas odinis, yaqi juosta šepetys, barzda už, kraujagyslių parinkimo šuntavimo operacijoms endoskopinių gitara, Boti Šepetys, men shoe sport, minkštas sintetinis skutimosi šepetėliu, syntatic skutimosi šepetėlis.

Boti Teptuku-Rožinis 3 Spalvos 4th Sintetinių Plaukų Mazgas Su Kelmas Dirbti Visą Teptuku Vyrų Barzdos Įrankis Lemputės Tipas

1.Ventiliatorius Naudos : Sekite mūsų parduotuvėje, gausite raundo važiuoklės ir kuponą. 2.Parduotuvės Naudos: Prašome spustelėkite parankiniai ir įtraukti savo produktus į pirkinių krepšelį, jums bus gauti daugiau kuponų.

Apie Hebei Boti Šepetėlių Gamykloje

1.Hebei Boti Brush ' s factory buvo maždaug 30 metų.Dabar gamykla yra tiesiogiai susiduria vartotojai.Pasak rinkos paklausos bei įvairių vartotojų poreikius,Todėl mūsų gamykloje tyrinėjo ir padarė įvairių produktų. 2.Boti ' s factory yra ne tik skirta mokslinių tyrimų ir plėtros mazgų, bet taip pat daugiausia dėmesio skiriama mokslinių tyrimų teptuku rankenos, laikikliai, dėklai, saugyklų ir pan .Mūsų gamykloje patobulinta mašina, įrankiai ir techninės komandos, o produktai yra visi rankų darbo.Mes priimame pritaikymas visiems mazgų ir rankena dydžių gaminti unikalius produktus, už jus.

Saldus Patarimai

1. Visi mūsų mazgų ir rankenos yra rankų darbo, kurias mūsų pačių gamykloje, ir mes pristatysime prekes per dviejų iki septynių dienų. 2. Nes kiekvienas rankena yra 100% rankų darbo, produktas bus šiek tiek kitoks, tačiau per protingą diapazoną, kuris neturės įtakos grožio produktas. 2. Mes priimame pritaikymas kiekvienam produktui.Mes galime pritaikyti aukštį, dydį ar logotipas produktą pagal jūsų poreikius.Mes taip pat gali projektavimo ši rankena ir mazgas pagal jūsų reikalavimus. 3. Jei gaunate, greitas pristatymas ir pamatysite, kad prekes yra pažeistas arba turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes pasistengsime ją išspręsti jums nedelsiant. 4.Mes negalime leisti, kad mūsų klientams patirti nuostolių, mes stengiamės interesams apsaugoti mūsų klientus. 5.Jei turite kokių nors klausimų, prašome pranešti mums laiko, ir mes stengiamės išspręsti klausimus, kad mūsų klientai patenkinti.

Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Balta Juoda
Medžiaga Derva-Medienos
Skersmuo 26mm
Formos Lemputės
tvarkyti gylis 12mm
Modelio Numeris BTNW12
plaukų mazgas medžiaga sintetinių plaukų
dydis 20mm-30mm
plaukų mazgas aukštis 65mm
Elemento Tipas Skutimosi Šepetėlis

Panašūs produktai