Mažosios Plastikos Krioklys Su Led Šviesos Stalo Vandens Fontanas " Office Home Kambarys Patalpų Ornamentu Lauko Sodo Puošmena

€5.85

-15%

€6.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lauko sodo puošyba, vanduo patenka fontanas vidaus krioklio, sodo puošmena jardin, patalpų fontanas, fontano vandens, smilkalų degiklis, fontanas sodas, oficialus sodo fontanas, dekoro namai, dekoro kambarys.

Aprašymas:

1. Puikus Kokybės: Pagaminti iš tvirto plastiko, fontanas yra lengvas ir patvarus.Fontanas apima upės akmenis parodyti jums daugiau fizinių išvaizdą, ir jis yra sukurtas su LED šviesa, kuri padeda apšviesti vandens taikiai švyti.

2. Dekoratyvinis Stalo Fontanas: elegantiškas kraštovaizdžio elementas, skirtas bet kokio stalo, gyvenamasis kambarys, miegamasis ar biuro apdailos.

3. Pareikšti Sau Atsipalaiduoti: Šis fontanas su LED šviesos savybės šiuolaikinis modernus dizainas ir gamtos Zen elementai, suteikia atsipalaidavimo ir ramybės, ir sukurti atmosferą ramybės.

4. Patalpų Meno Apdaila: Šis fontanas yra puikus papildymas jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, namuose, biure!Tiesiog paverskite savo kambarį į jaukią trauktis.

5. Ideali Dovana: Mūsų stalo vandens fontanas padeda sumažinti stresą ir atsipalaiduoti po darbo.Domino vanduo padės jums priklauso asleep lengvai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Stalo Fontanas

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 11.5*17cm/4.53*6.69 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 x Stalo Fontanas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

name4 Miniatiūrinės Figūrėlės USB LED vidaus Vandens Fontanas Apšviesta Krioklys
Didmeninė Parama
name3 LED Šviesos Krioklys Meditacija Fontanas Patalpų Tekantis Vanduo
Stilius Europa
Parama Drop laivyba
dydis about 11.5X17cm
Name1 Klubas namuose restoranas stalas office " kompiuterio kūrybos fontanas
Medžiaga Plastikiniai
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Temos ICEBERG
Name2 Mažas fontanas vandens papuošalai pritraukti pinigus Feng Shui kraštovaizdžio de

Panašūs produktai