Grandininių pjūklų Grandinės 8-Colis 3/8"lp Pikis .043" Vėžės 34 Ratai Nuorodą Pusiau Dantis Profesionalių Pjūklų Grandines Naudojamas Pjūklą CD90SG34L

€6.74

-25%

€8.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grandinės pjūklą, 7 greitis nuoma, pjūklą ratai žvaigždutę, grandinės pjūklą stihl, 530 grandinė, 12 colių grandininių pjūklų grandinės, 14 colių grandininių pjūklų grandinės, aum grandinės, pjūklą failų, raundas grandininių pjūklų grandinės.

Pjovimo Tipas: Pusiau Chisel ( galite pasakykite man, tipo medžiai norite iškirpti , mes jums pasakysime, naudoti Pusiau Dantis arba Visiškai dantis grandines, tai geriau pateikti jums sumažinti darbo .)

Grandines Žaliavos:68CrNiMo (Importuotas iš Vokietijos)

Tinka : Bendrosios( pjovimo grandines yra standartas, Justaccording vadovo juostoje pasirinkti )

Pakuotės Turinys:

1* pjūklų grandinių, su 2 vnt grandines sagtys

Grandinės, Funkcija:

1.Aštriu peiliu, labai greitai sumažinti ,pagerina pjovimo našumą

2.Paviršiaus kietinimo procesas, daugiau dėvėti, atsparus

3. Patvarus ir saft naudoti ,nėra lengva passivate

4. Tilt kamštis dantis, sumažinti atatranką

Prieš Perkant pjūklų grandinių Pls Skaityti:

Jums reikėtų žinoti, su tris kartus, kad apibūdinti grandines : Grandinės žingsnis , Grandinės gabaritas ir numerio grandinių ratai nuorodą .

Gamina spausdinti šiuos numerius pakeisti grandinę, pakavimo , suderinti juos tiksliai tiksliai tinka.

Jei jums nėra aišku, apie tai trys elementai, pls tiesiog atsiųsti man savo grandines foto ar grandinių senas pakavimo foto , arba siųsti man savo grandininių pjūklų juostos nuotrauką arba aprašyti, su grandinėmis informaciją, jūs turite .mes jums rasti tinkamą grandinės tipo , jei mes pasakyti jums negerai tipo , mes visą grąžą arba atsiųsti jums naują teisę grandines .Pls nedvejodami kreipkitės į mus , mes laukiame paslaugos jums.

PASTABA : Mes priimame alipay", vakarų sąjunga,TT ,Paypal ,visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

mes esame profesionalių pjūklų grandinių manufaktūra , mes jau daug metų expreince produkto grandininių pjūklų grandines , Mes pažangias gamybos įranga, aukštos kokybės gamybos technologija, nuolatinis technologijų transformacija, griežtai kontroliuoti kokybę ir siekiame, kad gaminiai labiau rafinuotas ir geresnės kokybės.

1. Klausimas:Kaip apie delievery laiko ?Atsakymas: gavę užsakymą , išsiųsime per 2 dienos . 2. Klausimas: Kaip apie grandines žaliavų ?Atsakymas: Mes garantuojame, kad žaliavos grandinių yra visi importuoti iš Vokietijos. 3. Klausimas: Kaip apie po pardavimo ?Atsakymas: Jei tai yra kokybės problema, mes turime visa grąžinamoji išmoka. 4. Klausimas: produkto sertifikavimas ?Atsakymas: Mes turime CE sertifikavimą ,ir mes turime taikyti UL sertifikatas. 5. Klausimas: Kaip apie pristatymo būdą ?Atsakymas: Paprastai, mes išsiųsti su AE_Standard ,eub ir Kinija paštu ail paštu .Mes pasirinkti greitas ir ekonomiškas pristatymo būdą . 6. Klausimas: grandines, tipo, jūs turite ?Atsakymas: Mes turime parduoti 1/4"p 3/8"p 3/8" .325" .404 grandines , mūsų parduotuvėje yra rūšių grandinės tipą . 7. Klausimas:Kaip rasti tinkamą grandinės tipas ?Atsakymas: Jei nėra aišku, apie tai, grandinės tipą, galite naudoti .pls susisiekti su manimi ,žinau, teisė grandinės tipas turėtų gauti grandinės pikio ir gabaritas ir ratai nuorodą .

Grandinės matuoklis .043"(1,1 mm)
Modelio Numeris 8"-3/8lp"-.043"-34dl
Vadovas Juostos Dydį 8-Colių
Grandines ratai saitą 34dl
Grandinės Pikio 3/8"lp
Medžiaga Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Funkcija Pjovimo
Sertifikavimo CE, UL
Prekės Pavadinimas laido
Struktūra Dantų Grandinės

Panašūs produktai