BISON DŽINSINIO audinio natūralios Odos Mados Plonas Minimalistinis Vyrų Piniginės Kredito Kortelės Turėtojas RDA Blokuoja Odos Piniginės Cowskin W9670-1B

€8.41

-49%

€16.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilio Puodelio Laikiklį, metalo piniginės, minimalistinės piniginės, 2 doleriu banknotas, piniginės kredito kortelės turėtojas rda, bison piniginės, kortelės kredito turėtojas, plonas piniginės, vyrų slim piniginės, plona piniginė.

Dviejų metų garantija

Mūsų gaminiai yra labai geros kokybės ir siūlome dviejų metų garantija.Jeigu turite kokių nors kokybės problemų per 2 metų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pakeisime naują diržą jums nemokamai.

Kai paketas siųsti?

Išskyrus savaitgalį, Dauguma užsakymai bus išsiųsti per 24 valandas.

, Jei jums nereikia gauti užsakymą arba produktas sugadintas(nors norma yra labai labai mažai)?

Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka, arba vėl jums, jei jums nereikia gauti užsakymą arba produktas sugadintas.Jei paketas atvyksta paskutinis, jūs galite laikyti jį kaip dovaną.Kaip už sugadintą produktą, jūs galite laikyti jį kaip dovaną.

Apie siuntimo?

Kai paketas yra išsiųstas, mes ir siųsti sekimo numerį, jūs galėsite stebėti jį į svetainę, ir žinoti, kur yra jūsų paketą.

Kodėl verta rinktis mus?

Priežastis 1:Saugiai ir greitai logistika Priežastis 2:Aukštos Kokybės produktas(galite palyginti svoris su kitais produktais) Priežastis 3:Aukštos Kokybės paslaugos Priežastis, 4:Aukštos Parduotuvė Reitingas

Stilius Atsitiktinis
Elemento Ilgio 11.3cm
Prekės Svoris 0.2kg
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
Uždaryti Tipas Ne užtrauktukas
Modelio Numeris W9670-1B
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Modelio Tipas Kietas
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Lytis Unisex
Naudoti Kredito Kortelės
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Plotis 8.2cm
Medžiagos Sudėtis Natūralios Odos

Panašūs produktai