26cm Tikroviškas Dildo Didelis Dirbtinės Varpos Analinio Sekso Žaislus Moteris Moteris Masturbator Dirželis Ant siurbtuko Didžiulis Tikroviškas Dildo

€11.66

-43%

€20.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moterų sekso žaisliukai vyrams, dildo moterims, butt plug, seksualinio žaislo, dildo didžiulis, analinis kaištis, varpos į makštį masturbator, didžiulis juodas dildo, sekso parduotuvė, didelis dildo didžiulis.

Produkto Aprašymas

●Tikroviškas dildo: Tikroviškas galvos, venų juostos ir raukšlėta, rutuliai bus užpildyti savo kūną kaip vyras.Sklandžiai, lanksti, eksterjero dizainas leidžia jums jaustis kaip odos.Šio tipo dildo yra stipri ir lanksti, leidžianti daugiau tikslinių vidaus stimuliacija.

●Galinga siurbimo taurės bazė: minkštas dildo tinka tvirtai sugerti ant bet kokio lygaus paviršiaus, pvz., grindimis, plytelėmis, sienos ir stiklo.Nemokamai savo rankas ir atnešti didžiausią malonumą.

●Puikus dydžio: bendras ilgis dildo yra 10 colių, insertable ilgis yra 8 cm, ir plotis skersmuo yra 1.57 colių, kuris yra labai tinkamas stimuliuoti moters g-dėmių.Tai puikus suaugusiųjų žaislas yra ne tik tinka moterų g-spot, masturbacija ir vyrų analinis žaisti, bet taip pat tinka bet kokia pora, kurie nori pridėti palūkanas prie savo lytinį gyvenimą.

●Storio ir lankstus velenas, vandeniui dildo: veną tekstūros jaučiasi labai realus, ir modeliavimo gali būti pridėta.Šio tipo dildo yra puikus garuose dušo seksas!Geriausia masturbacija žaislas moterims ar poroms.

●Po pardavimo pakuotės ir pasitenkinimo: dildo bus siunčiami į privačių pakuotė ir 100% atsargūs, standartinės pakuotės.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes susidoroti su per 12 valandų.

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Dildos
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No

Panašūs produktai