Nešiojamų Kaklo Aušinimo Ventiliatorius Kabinti ant Kaklo Ventiliatorius Įkraunamas Mini USB Asmens Ventiliatorius Ausinių Dizainas Lauko Sporto Patalpų Biuras

€14.10

-31%

€20.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stroboskopai, 120v baterijos kroviklis, lankstymo ventiliatorius vyras, bladeless fan mini, asus ventiliatorius, 120mm aušintuvas, dyson v10, ventiliatorius, mažas, didelis nešiojamų ventiliatorius, ranka ventiliatorius vyras.

Reguliuojamas gooseneck:

kaklo apmušalas pagamintas iš aukštos kokybės minkšto silicio gelio, kampas gali būti reguliuojamas ne bus, ji gali labiau tinka odos, ji gali veiksmingai išvengti slydimo, ji yra lanksti ir lengva nutraukti .Taip pat, USB fanai šilumos izoliacijos funkciją, kurios gali užkirsti kelią ventiliatorius nuo darbo pernelyg ilgai gaminti, šilumos ir sukelti diskomfortą kaklo.

Lengvas ir kompaktiškas:

Ausinės-sukurta kaklo ventiliatorius leidžia atsipalaiduoti, bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.Madinga stilius jums atrodo toks kietas, kad jūs galite pasiimti su savimi karšto oro.Asmens kaklo ventiliatorius sveria apie 0,2 kg, ultra light, be apkrovos ant kaklo, gali būti saugiai naudojamas vaikų ir pagyvenusių žmonių.

Mažas triukšmo ir patogus dizainas:

Nešiojamų neckband ventiliatoriaus variklis buvo pakeistas taip, kad triukšmas ne mažiau kaip 25 dB gali būti sukurtas, o veikia.Ji yra ramioje pakankamai girdi savo kvėpavimą.

DUK:

1.Kas tiekėjo rekomenduojama laivybos metodą?Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas, po apmokėjimo gavimo.Mes remiame daug laivybos metodai,įskaitant oro paštu, pašto ir greitai Express".Paprastai nemokamas pristatymas būdas yra Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas arba China post", kuris trunka 7-45 dienų.Jei norite pasirinkti greičiau laivybos būdas, pavyzdžiui, EMS,DHL.Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. 2.Kas jūsų garantijos politikos?Jei produktas jums gauti ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės,pardavėjas žada, kad jūs galite grįžti prieš tai, kad yra baigtas(kai paspausite "Patvirtinti, Kad Gavo" arba viršyti patvirtinimo laikotarpis)ir gauti visą kompensaciją.Grįžti laivybos mokestis bus mokamas pagal save.Arba,jūs galite pasirinkti išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju. 3.Gausiu nuolaida, jei perkate urmu?Jei jūs pirkti du ar daugiau produktų, jums bus gauti papildomų nuolaidų.Jei norite su mumis bendradarbiauti, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes pasistengsime atsakyti jūsų žinutę, taip greitai, kaip įmanoma.

Apie Dropshipping:

1.Priimti Dropshipping, o mes jums nereikia įdėti jokių sąskaitų, QR kodų, akcijos atliekų vežimo, Todėl Nereikia nerimauti, Tiesiog jį įsigyti, mes padarysime viską gerai jums . 2.Mes esame užtikrinti kiekvieno prietaiso būti išbandyta griežtai prieš išvežti, TODĖL visus produktus galima garantuoti 100% aukštos kokybės prieš išsiųstas.Ačiū jums labai!!! 3.mes greitas pristatymas metodą, jungtinė karalystė ,Vokietija ir Prancūzija ,paprastai pristatymo laikas apie 5-10 dienų ,sveiki perparduoti mūsų produktas

Nuotolinio Valdymo Funkcija No
Prekės Pavadinimas Airmsen
Medžiaga Plastikiniai
Technologijos Neigiamų Jonų
Naudojimas Namuose
Maks. Laiko Limitas Ne Laikas
Rotacijos Būdu Be Rotacijos
Atvirkštinio Sukasi Funkcija No
Vėjo Tipas Gamtos Vėjas, Miego Vėjas, Vyraujanti Vėjo
Laiko Funkcija Ne Laikas
Vandens trūkumas Power-off Apsauga No
Rotacinis Mentiniai Kiekis Be Mentiniai
Sertifikavimo CE
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Galia (W) 5w
Įtampa (V) 5V
Prašymas 10㎡
Kilmės KN(Kilmės)
Suspender Ilgis Ne Suspender
Įrengimas Bladeless Ventiliatorius
Oro tiekimo režimas Kita
Maks. Galia 20W
Kontroliuoti Režimas Mechaninis Laikmatis Kontrolės
Tipas Aušinimo Tik, Oro Aušinimo Ventiliatorius
Ventiliatoriaus Greitis Trečia Pavara

Panašūs produktai