12Pcs Augalų Vandens Kanalo Gėlių Lašelinę Šuoliai Automatiškai Laistymo Įrankiai, sodo " jardin sodo vazonai, vazonai jardinage garten

€2.26

-34%

€3.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mini nustatyti, sodo įrankiai, , crystal žolės, moterų vandens piltuvas, sodo sodinimo įrankiai, english newspaper paper, pirkti augalų laistymo šuoliai, drip water, augalų auginimo įrankiai, rx590, bonzai.

12Pcs Augalų Vandens Kanalo Gėlių Lašelinę Šuoliai Automatiškai Laistymo Įrankiai

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija: Funkcija:

Lašinamas Valdytojas: vandens bus lėtai išmetami per prietaisą, per 15 dienų, automatiškai laistyti savo augalų.Lašinio greitis yra iki jums.

Naudokite lengvai srauto kontrolės, įsitikinkite, kad jūsų augalai laistomi bet kuriuo metu.

Tiesiog varžto smaigalys, ant pilną butelį vandens, tada įdėkite nurodė pabaigos tiesiai į dirvą šalia vazoninių augalų stiebo.

Jums nereikia nerimauti, laistyti savo augalų, kai jūs toli trumpos pertraukos, tai protingas prietaisas tiesiog prisitvirtina prie bet kokio varžto viršaus į butelį ir ar laistymo jums.

Sujungti vandens ir augalų maisto butelį, tada naudokite vandens smaigalys pristatyti ultimate " maitinamasis skystis.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

Dydis: 13,5 x 2.7 cm

Qty: 12Pcs

Paketas Apima: 12 x Vandens Piltuvas Lašelinę Šuoliai

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Medžiaga Plastikiniai
9 riego por goteo
4 doniczki ogrodowe i donice
8 Jardineria
11 giardino
13 regadera
1 ogrod
7 šiltnamiai
12 Laistytuvas
Prekės Pavadinimas BUČINYS-NAKTIS
5 puodai de jardin
Modelio Numeris as
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Laistymo Rinkiniai

Panašūs produktai