LUCKYYJ Žievelės ir Klijuoti Apmušalus Nuimamas Lipni Balta Pinučių Sienų Lipdukai Šešiakampis Tapetai Lentynos Linijinės Vinilo kinas

€3.49

-48%

€6.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mozaikos vinilo, nulupkite ir klijuoti lipdukai, baldai, vakarų sienos freskos, gėlių tapetai, freskos, atsparus vandeniui įrodymas, wallpap, nulupkite ir klijuoti tapetų, linijinės lentynos, raštuotas lipnus popierius rulonais, sienos dokumentų namų dekoro šalį.

Jums Gali Patikti

> LUCKYYJ Išskirtinis ekrano Užsklanda. > Mes teikiame platų įvairių tapetų.Daugiau Unikalaus Dizaino, Prašome Spausti Čia ↓↓↓

LUCKYYJ Žievelės ir Klijuoti Tapetai Nuimamas

Tai universali lipni, kontaktų knyga gali apsaugoti baldus nuo drėgmės ir purvo efektyviai. 🌳A žavinga baldų priedai, skirti jūsų kasdienio gyvenimo namuose.

Gaminio Dydis: Kaip opions rodyti

45cm*100cm/1.47 ft*3.28 ft ≈0.45㎡ 45cm*300cm/1.47 ft*9.84 pėdų ≈1.35㎡ 45cm*600cm/1.47 ft*19.68 ft ≈2.7㎡

LUCKYYJ Žievelės ir Klijuoti Apmušalus

Saugus ir lengvas dizainas pasirinkimas, puiki tiek namų savininkams ir nuomotojams!

Kodėl verta rinktis LUCKYYJ Žievelės ir Klijuoti Tapetus?

1.Kad jūsų kambarys gražus ir patogus pakeisti lengviausias būdas. 2.Spausdinti saugių ir aukštos kokybės medžiagų. 3.Ne tik vandeniui, miltligė įrodymas, bet taip pat nuimamas ir repositionable. 4.Pašalinti jį išvalyti ir nepalieka lipnių likučių.

Dėmesio:

1.Spalvų tonai gali skirtis dėl apšvietimo patalpoje, nuotraukos svetainėje nuoroda tik. 2.Pirkti pakankamai rolls tuo metu, įsitikinkite, kad jie yra kilę iš tos pačios partijos, siekiant išvengti spalvų skirtumo. 3.Tapetai jums bus gauti, gali turėti tam tikrų raukšlių ant jo arba abiejuose galuose, bet tai neturi įtakos ieško po klijavimas ant sienos. 4."PASIDARYK pats" yra!Mūsų žievelės ir klijuoti tapetai gali būti naudojama sienų, spintos ir stalčiai, counter tops, knygų lentynos, spinta lentynomis, lentynos, langai ir sandėliukas zonose ir kt.

INSTRUKCIJOS-

1.[Valyti paviršiaus] Valyti paviršiaus objektas, kuris turi būti padengtas, ir pasistenkite, kad jokių dalelių ar dulkių poveikio pasta. 2. [Priemonę size] Matuoti ir registruoti paviršiaus dydžio objektas, ir patikrinti, ar jis tinkamas nuo fono dydis. 3. [Projektavimo planas] Prieš fono paveikslėlis yra naudojamas, pabandykite poveikis pagal taip, kaip jums suprojektuoti ir nustatyti geriausią-ieško naudojimo planas, siekiant išvengti nereikalingų atliekų. 4. [Pasėlių tapetai] Pagal dydį galite išmatuoti, supjaustyti prieš dydžio linija ant nugaros.Ji yra rekomenduojama, kad jūs galite sumažinti iki 0,5-1 cm daugiau, kai pjovimo būtų lengviau sureguliuoti teisės aktų derinimą. 5. [Įklijuodami įgūdžių], Kai naudojama vienas asmuo, tai yra rekomenduojama, kad jūs pirmą kartą nuplėšti dalį tapetai nuo kampo, tapetai, tada suderinti poziciją, kuri turi būti įterptas, ašara pagrindo popieriaus, o grandymo su grandiklis.Naudojant du žmonės, jei jūs naudojate jį ant lygaus paviršiaus, taip pat galite pašalinti pagrindo popieriaus, tiesiogiai vienu metu.Du žmonės turi sugriežtinti abiejų pusių tapetai, siekiant užtikrinti, kad tapetai nėra raukšlių.Tada yra suderinta ir klijavo tiesiogiai, B vis dar išlaiko įtempti valstybės, ir tada naudoja grandiklis priploti tapetai truputį, kuri yra palankesnė glotnumas ir grožio tapetai. 6. [Pašalinti burbuliukus] Jei netyčia rodo, burbulai, kai įklijuoti, jums tiesiog reikia rasti aštrių objektų, kišti skylutę burbulas, tada išspausti perteklius burbuliukų.Jums nereikia ašarų, jį išjungti ir vėl pritvirtinkite jį. 7. [Tapetai raukšlės], Jei norite atidaryti tapetai, tapetai ir pagrindo popieriaus, gali atrodyti, kad būti raukšlėta tiesiogiai, nes dujų įvedimas į tarpą.Prašome nesijaudinkite ne visi, tai neturės įtakos jūsų įprastai naudojamas ne visi, kaip ilgai, kaip jūs atsiskleisti fono paveikslėlis, kai įklijuodami, nėra jokių problemų ne visi. 8. [Valyti tapetai], Jei norite išvalyti dulkes nuo paviršiaus fono paveikslėlis į savo kasdieninį gyvenimą, jums reikia tik švelniai nuvalykite jį drėgnu skudurėliu, ir tapetai bus nedelsiant ieškoti naujų. 9. [Patarimas] Ji yra rekomenduojama, kad jūs galite įdiegti ją su savo šeima ar draugų, su kuriais bus daug lengviau.Ji yra rekomenduojama, kad jūs pabandykite pašalinti visas pagrindo popieriaus, vienu metu, gali padidėti sunku įdiegti.

Naudoti gyvenamasis kambarys, Patalynė Kambaryje, Tyrimas, VIRTUVĖ, Vaikų Kambarys, Vestuvių Namas, Vyresniųjų Kambarys
Paviršiaus apdorojimas Įspaustu
Vinilo Tapetų Tipas Popieriaus Atgal, Vinilo Tapetai
Prekės Pavadinimas LUCKYYJ
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris J013
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Sertifikavimo Nėra
Stilius Modernus
Funkcija atsparus vandeniui, Drėgmei Atsparus, Pelėsiai-Įrodymas, Dūmų-Įrodymas, Atsparios ugniai, Garso izoliacija, Garsą Sugeriančios, Šilumos Izoliacija, Anti-static
Medžiaga PVC
Naudojimas Administracija, Prekyba, Pramogos, Namų ūkio
Modelis Geometrinis modelis
Tipas Vinilo Tapetai

Panašūs produktai