Nemokamas Pristatymas nauja originali nešiojamojo kompiuterio dalys DELL inspiron 15 7557 7559 apačioje bazės 0T9X28 T9X28 08FGMW 8FGMW

€18.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: inspiron 15 7559, nešiojamojo kompiuterio krepšys, "dell" g5, byla dell, custom nešiojamas kompiuteris, plokštė nokotion, dell inspiron 7567 klaviatūra, dell inspiron 7559 ekranas, dell inspiron 13 7000 funkcijų, byla dell inspiron 15.

Gerbiami klientai,

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, prieš jums pateikiant užsakymą, prašome perskaityti žemiau pasiūlymus atsargiai.

1) Prieš pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad jūsų elementai yra tokia pati, kaip nuoroda, pvz., numeris, turi būti palyginti mūsų nuotraukas su savo senus dalys, įsitikinkite, kad abu yra tos pačios ar suderinama.

2) produktas yra 100% patikrintas prieš vežimą.

3) Mes siūlome įvairių rūšių nešiojamas priedai, jei kai kurių elementų negalima rasti mūsų parduotuvėje, prašome tiesiog susisiekite su manimi, už pagalbą, ačiū

Nemokamas Pristatymas nauja originali nešiojamojo kompiuterio dalys DELL inspiron 15 7557 7559 apačioje bazės 0T9X28 T9X28 08FGMW 8FGMW

Apie tarifus

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti su savo vietos muitinės papildomos informacijos.

Mokėjimo

Mes priimame banko (T/T, kreditinės kortelės, paypal.

Pristatymas

1.Visos dalys buvo išbandytos prieš pristatymas.Mes išsiųsti prekes per 3-5 darbo dienas (ne poilsio sezono), kai mokėjimo patikrinti Jntprojektai.lt.

2.Nemokamas pristatymas paprastai trunka 15-60 dienų pašto paketą, prašome pasirinkti greičiau laivybos būdas, jei skubiai.

3.Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, dėl Jntprojektai.lt.

Grąžinimo politika

1. Jei jūs keičiate savo mintis, įsigijo negerai elementą, jis gali būti grąžinti per 7 dienas nuo gavimo.

2. Prašome atidžiai repack elementą.Jei pakuotė yra ne geras, o prekė yra pažeista, ji bus dengiamos jums.

3. Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo išdavimo datos, mes pakeisti vienas kitą už jus, arba grąžinti pinigus atgal.

Garantinis aptarnavimas

1.Garantija-1 metai. (pašalinti vyras pažeisti)

2.Jei mūsų prekes ir paslaugas, kad esate patenkintas, tai būtų labai dėkingi savo 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.jei ne, prašome tiesiog susisiekite su mumis ir leiskite man žinoti priežastis, mums labai malonu padėti išspręsti visas problemas.

3.Prašome tik nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu Paštu, TradeManager, Paliekant Žinutes, jei jokių problemų, mes pasistengsime atsakyti taip greitai, kaip mes galime.

Uždaryti Tipas Ne užtrauktukas
Prekės Pavadinimas MLLSE
Pakuotė Taip
Stilius Nešiojamas Atvejais, Verslas
Lytis Unisex
Tipas Nešiojamas Pakeisti Dangtelį
Modelio Numeris 15 7557 7559

Panašūs produktai