Nešiojamų Analinis Švaresnis Storosios Žarnos Drėkinimo Asmens Purkštuvas Bidė Nėščių Moterų Higienos Skalbimo Kūdikių Moterų Sveikatos Priežiūra

€3.41

-31%

€5.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sveikatos, klizma, analinis klizma, burnos skalavimo skystis, o žiedas žiūrėti, kūdikių priežiūros produktų, vaikas, colonics enemas, kojinių juostelė, krepšys klizma, hygien.

Nešiojamų Analinis Švaresnis Storosios Žarnos Drėkinimo Asmens Purkštuvas Bidė Nėščių Moterų Higienos Skalbimo Kūdikių Moterų Sveikatos Priežiūra

Funkcija

Lengva užpildyti bidė butelis.Geriausias dizainas, kelionės, gatvės ir viešosios asmens higienos washlet.Šis prietaisas kelią purvinas srautas atgal į butelį per washlet.Taip pat tiekimo nuolat lėtos tėkmės vandens per kasytis bandelė.Su lėto srauto ir anti-oro srauto kiaurymės, į buteliuko dugną.Greitai ir veiksmingai asmens valiklis, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas Talpa:450ML Spalva:mėlyna, violetinė

Šiltas Patarimai:

1. Prašome atkreipti dėmesį, kad ne įkiškite purkštuką į kūną. 2. Užpildykite švarus ir/arba šiltu vandeniu.Talpa apie 450ML tada varžtą stora antgalis.Nenaudokite šilto /karšto vandens-didesnė nei 60 laipsnių celsijaus.Aukšta temperatūra gali sukelti butelis deformacijos. 3. Kai skalbimo, naudoti savo smiliumi spauskite Vožtuvą, pagimdė ir antgalis siekiama dalis, jūs norite plauti.Atidarykite savo smiliumi ir išspausti butelį, tada jūs galite pradėti plauti.

Pakuotė:

1 x Tuščias Nešiojamų Butelis 2 x Purkštukai 1 x Atlikti Maišelis

Pranešimai:

1) Ne mažmeninės pakuotės. 2) Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3) Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

vardas, pavardė 2 Analinis Cleaner
Modelio Numeris moteriškos higienos produktų
Medžiaga EVA+ABS
pavadinimas 1 moteriškos higienos produktų
Elemento Tipas Moteriška Higienos
Prekės Pavadinimas SALORIE
pavadinimas 4 Klizma Cleanr
Kiekis 1pcs
Kilmės KN(Kilmės)
pavadinimas 3 Makšties Cleaner

Panašūs produktai