Moterų Dubajus Grandinės Spausdinti Suknelė Maxi Abaja Ilgai Laisvi Nerijos Apdaila Arabų Etninių Musulmonų Mados Jalabiya Caftan Eid Šalies Ramadanas

€25.57

-49%

€50.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šifono viršūnes darbo, suknelė pledas, antikvariniai durų apdaila, 2019 vasaros top moterims, durų islamo, palaidinė balta moteris, palaidinė retro, indijos durų apdaila, durų islamo medienos, nėrinių marškinėliai balti.

♥♥♥♥♥♥ Laisvo stiliaus.Prašome pasirinkti savo dydį atidžiai !

DYDŽIŲ LENTELĖ

Padalinys: cm ※ DYDIS S: pečių 40.64 cm, krūtinė 102 cm, rankovės 50.8 cm, ilgis 147.32 cm ※ DYDIS M: pečių 40.64 cm, krūtinės 107 cm, rankovės 50.8 cm, ilgis 147.32 cm ※ DYDIS L: pečių 43.18 cm, krūtinė 112 cm, rankovių 53.34 cm, ilgis 147.32 cm ※ DYDIS XL: pečių 43.18 cm, krūtinės 117 cm, rankovių 53.34 cm, ilgis 147.32 cm ※ XXL DYDŽIO: pečių 44.45 cm, krūtinės 122 cm, rankovės 54.6 cm, ilgis-148.6 cm

PASTABA

♥ Prašome pasirinkti dydį pagal dydžių lentelė virš.Prašome leisti 1-3cm skirtumas dėl rankinis matavimas.

PRODUKTO RODYTI

♥ Audinio medžiaga: poliesteris. *** Produkto spalva gali šiek tiek skirtis dėl fotografijos apšvietimo šaltinių ar jūsų monitoriaus nustatymų.

PAKETAS APIMA

1 x Suknelė

SKALBIMO INSTRUKCIJOS

Šaltas plauti.Nenaudokite baliklių, pakabinkite išdžiūti.Išplaukite su panašių spalvų.

PRISTATYMAS

1. Paprastai, užsakymo apdorojimo laikas yra 1-5 darbo dienas (ne švenčių dienomis) po sėkmingo apmokėjimo. 2. Jei jums reikia elementą, skubiai, prašome susisiekti su mumis express pristatymas. 3. Prašome ją atidžiai patikrinti, kai gausite savo prekę.Jei jūs kam nors neteisingai išsiųsti ar nekokybiška prekė, nedelsdami susisiekite su mumis. 4. Jei jums nereikia gauti jūsų prekė ir pirkti apsaugos, laikas bėga, jūs galite pratęsti jį patys arba susisiekite su mumis jį pratęsti.Todėl jūsų mokėjimo neišeis mums. 5. Jei stebėjimo informacija, rodo "pristatyti" bet jūs don ' t get it, paprastai, tai vežėjas yra platinti savo paketą dabar.Prašome palaukti kantrybės arba patikrinti su vietos pašto skyriuose arba vežėjo į paskirties šalį. 6. Jei savo paketą neatvyksta per sutartą pristatymo laikotarpį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per " pirkėjo apsaugos laiką.Mes patikrinti, tai už jus ir padėti jums grąžinti. 7. Drop laivyba ir didmeninės prekybos paslaugos yra prieinamos.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos.

ATSILIEPIMAI

1. Jūsų atsiliepimus-viskas mums!Mintys jums pasidalinti padėti mums nuolat tobulinti produktą ir paslaugą.Pranešimuose yra sveikintinas. 2. Jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždžių, bus labai dėkingi, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų. 3. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kad atitiktų jūsų pasitenkinimą.

Medžiaga Poliesteris
Audinio Tipas Audiniai
Elemento Tipas Abaja
Parama lašas laivybos ir didmeninės
Kilmės KN(Kilmės)
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Apdaila Nėra, nerijos apdaila

Panašūs produktai