Dažytos Dramblio Gėlės Šaldytuvas Lipdukas, Pilnas Indų, lipnios Plėvelės Nuimamu Dekoratyviniai Šiaurės Lipdukai Vandeniui

€7.48

-30%

€10.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rudos spalvos indaplovė, aplinkosaugos ¾enklelis, plaunamų indų džiovykla, pingvinas šiaurės sienų lipdukai, šiaurės baldai, taburetės, didelis dramblys dekoras, atsparus vandeniui lipdukai indaplovė, keramikos vaza, geltona, šiaurės šalių dizaino namų puošybai, abstraktus peizažas decal, dekoro šiaurės.

Numatytasis Dydis/Pasirinktinis Dydis

1. Gaminio Dydis: Dydis: A: 60 cm * 150 cm / 23.62 colių * 59.06 colių Dydis B: 60 cm * 180 cm / 23.62 colių * 70.87 colių

Pastaba:

a)Individualų paslaugos: Mes galime pateikti individualų dydį paslauga, jei jums reikia kitų dydžių, prašome susisiekti su mūsų paslaugų teikėjas užsakymo.b) dydis individualų durų lipdukas neviršija 120cm

Medžiagos ir Detalės

Tikimės, kad suprasti: 1. Visi produktai yra išmatuotas rankiniu būdu, prašome suprasti, kad tolerancija 1-3cm yra leidžiama 2. Dėl skirtingos ekrano didinimo ir fotografavimo šviesos, kai chromatines aberacijas negali būti vengiama.Prašome kreiptis į tikrasis produktas spalvos.

Patarimai

Jei jūs perkate iš trijų dalių arba daugiau, gausite 5% nuolaidą.Jntprojektai.lt pasikeis kaina automatiškai, kai jūsų užsakymą.Jei turite klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Pristatymas

Greitas ir saugus pristatymas yra labai svarbus.Todėl mes naudojame Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas ar Jntprojektai.lt Saver Shipping", kuri garantuoja Jntprojektai.lt. 1. Mes ne naudoti ekonomikos pristatymas į laivą iš visų tvarka.Todėl, kad mūsų kainos yra šiek tiek brangesnis nei kiti pardavėjai.Tačiau manome, kad ji yra verta. 2. Siunčiame visus kad per 48 valandas paprastai.Tačiau kartais tai užtrunka daugiau dienų, nes akcijų.Tačiau visi jie bus išsiųsti per 5 dienas.

Suitalble Paviršiaus

1. Sklandžiai tapybos sienos 2. Sklandžiai medinių paviršių 3. Lygaus metalo paviršiaus 4. Sklandžiai keraminių plytelių paviršiaus, ebs Patarimas: atkreipkite švarios vietos, kurią norite klijuoti, ir klijuokite lipduką ant jo.Tiesiog žievelės ir klijuoti, jei jūs padarote klaidą, galite žievelės jį išjungti ir klijuoti iš naujo.Karšto oro džiovintuvas padės jums pašalinti jį iš sieninio lengviau.Jeigu turite kokių nors questio metu įdiegti, prašome susisiekti su mūsų pagalbos.

Klasifikacija Už Šaldytuvas, Už Sienos, Baldai Lipdukai, Jungiklio Skydelis Lipdukai, Langų Lipdukai
Temos Kraštovaizdžio
Kilmės KN(Kilmės)
Specifikacija Single-piece Package
3d tapetai už kambarį Papel de parede 3d para salė
Scenarijus SIENOS
Apie Dydis Galime pritaikyti dydį
Animacinių Filmų Lipdukai Šaldytuvas durų apmušalus
Tinkinti Dydis Jums reikia mokėti už papildomą 3 dolerių
Sniego lipdukas Naujieji Metai kambario dekoro priedai
Modernus Dizainas Papel de parede adesivo para quarto
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
dydis 60 x 150 cm / 60 x 180 cm
durų lipdukas Klijų tapetai miegamajame
Papel tapiz para sumalti moderno Namas dalykų namų ir apdaila
Sienų Lipdukai Šaldytuvas Apdailos Lipdukai
Kalėdų eglutė Santa Claus
Stilius Modernus

Panašūs produktai