3D geltona antis animacinių filmų pieštuko atveju Mokyklos raštinės reikmenys lauke mielas Pieštukų atvejais vaikams dovanų pen Didelės talpos pen langelį didelis

€6.68

-38%

€10.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: magnate pieštukų dėžutę, antis pen, 3d rašiklis, 3d blocks pencil case, mielas maišeliai pieštukų atvejais, animacinių filmų mielas pieštuko atveju, peint pieštuko atveju, didelės talpos švirkštimo, pieštuko atveju, san, derliaus pieštuko atveju, plastiko.

Dėmesio

1.Jei logistikos metodas jums pasirinkti yra ekonomiškas.Ją palaiko tik siunčiančiosios šalies stebėjimo informaciją.Ji negali užklausą ir sekti informaciją po atvykimo į paskirties šalį.Todėl, logistikos informacija bus atnaujinama realiu laiku, bet paketą vis dar yra kelyje.Atsiprašome, prašome suprasti specifika tarptautinė logistika ir transportas.Mūsų prekės yra pagal apsaugoti 60 dienų.Jei negavote pakuotėje 60 dienų, galite pateikti ginčą apie prekes, ne gavo, o mes jums kompensuoti.

2.Prašome leisti 2-4cm skirtumai dėl rankinis matavimas.Ir įsitikinkite, kad produkto dydis atitinka jūsų reikalavimus.Ačiū!

3.Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo žemiau vaizdai.Dėkojame už jūsų supratimą.

4. Jei kyla kokių nors problemų dėl gauto produkto, prašome susisiekti laiko.Pardavėjas tikrai suteiks jums patenkinamas rezultatas po derybų.Prašome negalima tiesiogiai suteikti pardavėjas blogas peržiūros.Jūsų įvertinimas yra labai svarbus pardavėjas.

Prekės Informacija

Mažai Geltona Antis Raštinės Langą

Savybės: 3D stereo modelis

Modelis: Maža Geltona Antis

Kietumas: kietas

Talpa: Super didelės talpos

Tipas pencil case
dydis 24*11*4cm
Modelis Mažai Geltona Antis
Modelio Numeris Animacinių Filmų Gyvūnų Pieštuko Atveju
Savybės 3D stereo modelis
Naudoti Mokyklos & Biurai
Kietumas SUNKIAI
Kilmės KN(Kilmės)
Talpa super didelės Talpos
Naujovė No
Kategorijos pencil case
Medžiaga Eva plastiko

Panašūs produktai