2021 naujų gyvūnų katė vyriški šortai harajuku mados spausdinti vyras maudymosi kostiumėlį, laisvalaikio šortai vyrų moterų paplūdimio trumpas kelnes plaukti šortai

€4.60

-57%

€10.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bikini katė, boksininkas vyrų apatiniai, plaukti trumpus, paprastus, maudymosi kostiumėlis moterims, dydis plaukimo trumpas, spausdinti šortai rinkinys vyrams, cockcon vyrų apatiniai, vyras plaukimas dėvėti, sundek plaukti trumpas, ziajać moterims.

Gamybos procesas:

Ši parduotuvė specializuojasi gamybos 3D spausdinimo drabužių,Mes priimame "PASIDARYK pats" pritaikyti stilių, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1,Kai naršote, galite sekti, ar žymą parduotuvėje, mūsų parduotuvėje suteiks specialias nuolaidas laikas nuo laiko 2,Aukštos kokybės audiniai, profesinės gamybos linijas, dešimtys tūkstančių kasdien fabrikas 3,Jei jums reikia pirkti dideliais kiekiais, kaina bus patenkinti.Galite užmegzti ryšį elektroniniu paštu, telefonu ir pan. 4,, laivybos mokestis daugiausia ateina iš masės drabužius, taip, perkant kelis gabalus yra labiau ekonomiškai efektyvi nei vieno kambario 5,Mūsų parduotuvėje palaiko modelis baigimo, pvz., šalys, klasės susibūrimai, šeimos susibūrimai, ir atostogų kostiumai. 6,Jei turite klausimų apie matmenis, jūs galite palikti pranešimą tiesiogiai, ir mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau poss. 7,Jei turite kokių klausimų,, Prašome leiskite mums kalbėti su jumis,Apie Spalvos Skirtumai Dėl apribojimų, fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos rodomas negali būti 100% tas pats, kaip tikrąjį daiktų.Mes tikimės, kad jums suprasti gerai.Ačiū!Dėkojame už jūsų paramą ir linkime jums malonaus apsipirkimo internete.

Mieli draugai:

Labai ačiū už jūsų pasitikėjimą ir paramą mūsų parduotuvėje.QR kodą žemiau, yra WeChat parduotuvės savininkas.Jeigu jums reikia daugiau prekių, galite nuskaityti QR kodą žemiau, įtraukti juos.Ačiū.

Dydis:Azijos dydis S/M/L/XL/XXL/3XL/4XL/5XL/6XL

Suaugusiųjų Azijos dydžio lentelės yra klaida nuo 1 iki 3cm.Prašome savo užsakymą pagal dydį lentelė.Jeigu turite kokių reikia, prašome susisiekti su krautuvininkas

Elemento Tipas Valdybos Šortai
Pagrindinio stilius Atsitiktinis paplūdimio stilius
Modelis KATĖ
Medžiaga MEDVILNĖS, Poliesteris
Modelio Tipas Gyvūnų
Spalva kaip nuotraukoje
dydis Asian size S/M/L/XL/XXL/3XL/4XL/5XL/6XL
Elastingumas Vidutinis
skalbimo info Plauti rankomis, Skalbimo mašinai, jokių pokyčių spalva, jokių deformacijos, ne išnyks
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Taikoma Scena Paplūdimys
Storis Vidutinis
Modelio Numeris DK-1

Panašūs produktai