Kalėdų Perdavimo Folijos 1 Rinkinys 10 Spalvų Kalėdų Nagų Folijos 10 Vnt, Kalėdų Perdavimo Nagų Folija

€1.89

-30%

€2.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nagų lipduką, traci nail art, cola nagų dailė, nagų dailė, folija perdavimas, azijos nagų dailė, nagų dekoras, moyros nagų dailė, gpgb nagų, folija decal nagų.

10 Kalėdų Perdavimo Folija, kad yra būtinybė jūsų Atostogų nagų rinkinių.

Išgalvotas Nagų Dailės Folijos, Lipdukų padėti jums PASIDARYK pats savo unikalų folija nagų dailės dizaino minučių.Lengva taikyti, ir puikiai tinka nagų dailės pradedantiesiems.Greitai ir patogiai padaryti savo nagų stiliaus.

✔️Lengva Taikyti - Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai net esate pradedantysis, nagų dailė.Prašome pažvelgti INSTRUKCIJOS produkto aprašymas.

✔️Lazerio Poveikis - holografinis gėlių folija lipdukas duos šviečia lazerio poveikis ir duos jums jausmas, kaip žvaigždėtas dangus, todėl jūsų nagai šviečia ir paslaptinga, ir jūsų nagai bus patrauklesnis.

✔️Nėra Kenksmingas Jūsų Nagų : Pagamintas iš netoksiškų medžiagų, šių folija yra saugūs naudoti.Šios serijos produktai yra visos išsivysčiusios, kaip aplinkos medžiagų, nėščioms moterims ar vaikams, ir ne tik bet koks odos kokybę.Su atitinkama programa, jūs galite gauti savo žavinga nagus namuose.

✔️Plačiai Naudoti: Nagų Dailės Folijos sukurti tobulas "metalų" baigti bet lenkijos spalva.(Ryškiomis spalvomis po patinka juodos arba tamsios spalvos nagų gelis bus geriau).Taip pat galite naudoti juos papuošti jūsų namų, mobiliojo telefono atveju, akiniai, pagaminti kortelę, body art ir kt.

✔️ĮVAIRIŲ MODELIŲ: Nr. dublikatus, jūs galite kreiptis su savo nagų lakas, gelis nagų lakas ar folija, klijai, suteikti jiems visą žaidimą.

Medžiaga: paperItem Tipas: Lipdukas & Lipdukas Stilius

Nagų Folija Dydis: Apytiksl. 4 x 100 cm Kiekis: 10 Ritiniai / Dėžė.

Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta.

Pastaba: spalvų, skirtingų partijų, gali būti šiek tiek skirtingi.

Nustatyti Kalėdų tema 10 kopijų lauką
Kiekis 10vnt
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Elemento Tipas Lipdukas & Decal
Modelio Numeris Gryt
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 100x4cm
prekės pavadinimas Kalėdų Perdavimo Nagų Folija
Prašymas Folija PASIDARYK pats Apdailos
Stilius Kalėdų
pakuotė 1 Langelis
Funkcija Kalėdų Nagų Folija Perdavimas
Medžiaga Popierius
Tipas Kalėdų Perdavimo Folija
Svoris 65g
Prekės Pavadinimas MingLee
Naudojimas Kalėdų perdavimo folijos nagams

Panašūs produktai