Universalus galinis Dangtelis tiks su 16mm Lašelinė Juosta Vamzdžiai Purkštuvų Sistema Lašelinė Drėkinimo Vamzdžiai galinės movos Kištukas 1/2 Colio

€3.93

-14%

€4.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lašelinė drėkinimo juosta, 16mm jungtis, 16mm drėkinimo vamzdis, 16mm drėkinimo, lašelinė drėkinimo vamzdis, žarna-vandens, aparatas vandens, sodo vandens, vandens purkštuvas, drip water.

Suma kiekis: 12 vienetų lašelinė drėkinimo vamzdžiai pabaigos bžūp žvakės, pakankamas kiekis gali patenkinti savo kasdienio naudojimo ir pakeitimo poreikius.

Savybės: lašinio drėkinimo vamzdis galinis dangtelis detalės tinka 1/2 colių lašelinė drėkinimo vamzdžių sujungimai; Vandens slėgis: 30 VSI, pabaigos rankenos vamzdis, siekiant užtikrinti saugų nepralaidžiose ryšį, o twist lock priduria, įrašo į vamzdžiai saugų prisijungimą kiekvieną kartą.

Metodo naudojimas: tiesiog įstumkite vamzdelį tvirtai į galinis dangtelis jungties ir ji priglunda be nutekėjimo, lengva įdiegti, ne klijai ar kitos priemonės yra reikalingos, jei reikia, jums gali suminkštinti gale vamzdelio plaukų džiovintuvas, prieš dėdami jį.

Spalva: žalia, juoda

Patikima medžiaga: lašinio drėkinimo vamzdis galinis dangtelis detalės yra pagamintos iš plastiko, daugiausia, tvirtos ir nenuodingos, nebus pertraukos lengvai, gali suteikti jums ilgalaikį paslaugų, suteiks jums gražus naudojant patirtis.

Platus programas: lašinio drėkinimo vamzdžių fasoninės dalys yra suderinamos su 16 mm lašelinė drėkinimo vamzdeliai, taip pat gali būti taikomas padidėjęs sodo lovos, namų, fermų, šiltnamių daržininkystės ir žemės ūkio laistymo programas.

Savybės:

Lengva naudoti:

Tiesiog stumti vamzdis tvirtai į galinis dangtelis jungties ir ji priglunda be nutekėjimo, lengva įdiegti, ne klijai ar kitos priemonės yra reikalingos, jei reikia, jums gali suminkštinti gale vamzdelio plaukų džiovintuvas, prieš dėdami jį, patogi, įdiegti ir atneš daug patogiau, kad jūsų gyvenime.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Suderinamumas: suderinamumas su 16 mm lašelinė drėkinimo vamzdžiai

Pakuotės Turinys:

12 x Lašelinė drėkinimo vamzdžiai pabaigos bžūp kištukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Modelio Numeris Lašelinė drėkinimo vamzdžiai pabaigos bžūp kištukai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Laistymo Rinkiniai

Panašūs produktai