WERD Ilgų Tiesių Plaukų Kaspinu surišti į arklio Plaukų Pratęsimo Sintetinio Pluošto Atsparios Karščiui, plaukai surišti į uodegą Peruką Staigius Ombre Blondinė Juoda

€3.42

-30%

€4.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plaukų žmogaus plaukai surišti į uodegą, plaukų žmogaus perukas, įrašą pusė perukas, mėtų perukas, plaukai surišti į uodegą, juodi plaukai surišti į uodegą peruką, sluoksniuotos perukas, žili plaukai surišti į arklio, antklodė poncho, cosplay plaukai surišti į uodegą peruką.

WERD Ilgų Tiesių Plaukų Kaspinu surišti į arklio Plaukų Pratęsimo Sintetinio Pluošto Atsparios Karščiui, plaukai surišti į uodegą Peruką Staigius Ombre Blondinė Juoda

Stilius: WERD prekės surišti į arklio plaukų pratęsimo, apdailos ir purus.Idealiai tinka merginos, ponios ir juodaodžių moterų padidinti plaukų apimtį, ar pakeisti stilių iš karto.

Minkštas ir natūralus: plaukai surišti į uodegą plaukų priauginimas yra pagaminti iš aukštos kokybės sintetinio pluošto ir yra matinis efektas, kaip ir žmogaus natūralių plaukų.Jis gali būti naudojamas su įvairių plaukų ilgio ir gali būti įtvirtinta per plonas ar storas plaukų.

Pasidaryk pats: kad aukštos ponytails, veido ponytails, arba tiesiog pridėkite plaukai surišti į uodegą perukai su kita šukuosena.Jūs galite sumažinti trumpiau ar plonesnis.Ji taip pat gali būti tiesinami arba banguotas.

Paprasta naudoti: reikia tik trim plėtiniai virš ekrano užsklandą, norėdami įtraukti plaukai surišti į uodegą, kad jūsų nekilnojamojo plaukų.Tiesiog įdėkite plaukų įrašą virš plaukų įrašą, apvyniokite plaukus su labai minkšta ataudų, ir tada naudokite plaukų įrašą pataisyti, jei reikia.

Atminkite: Kaip ir visi dirbtiniai perukai, statinės elektros ir drėgmės taip pat gali sukelti painiojimąsi į ponytail.By naudojant produktus, kurie minkština plaukus, tekstūra clip-on plaukai surišti į uodegą lieka sklandžiai.Jei susivėlęs,, naudoja daug šukos valyti iš apačios, plaukai surišti į uodegą.

Elementų Pakuotėje 1 Gabalas, Tik
Tekstūra Tiesiai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Klasė Aukštos Temperatūros Pluošto
Vieneto Svoris 80g/vnt.
Prekės Pavadinimas WERD
Gali Būti Permed No
Spalva Tipas Gryna spalva

Panašūs produktai