Rožių Formos Dildo Žaislai Moterims Vibarater Kalba Energingas Licker Vaginos Stimuliatorius 10 Rūšių Žodžiu Clitorals Stimuliatorius Adullt

€16.50

-50%

€33.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rose vibratoriai, oro dildo, bdsm žaislas, vibrat, Lytis, g spot, gode, rose sekso žaislas, rose žaislas, dildo realistas.

Apie šią prekę

➤ Kelis Vibracijos Režimai : Šis punktas yra stiprus žemės drebėjimas, variklio ir kitu dažniu, kuris gali suteikti jums skirtingas jausmas, galite pasirinkti greitas, stabilus arba lėtai stimuliacijos būdas ir rasti labiausiai patogus ir tinkamą vienas skirtas jums.

➤100% Vandeniui : Šis produktas yra aukšto lygio atsparumas vandeniui ir gera antikorozinė turtą.

➤Puikus Nešiojamas Dydis: Lengva atlikti, taip pat geras pagalbininkas keliautojams, nesvarbu, kur esate, bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje gali mėgautis begalinis malonumas.

➤Aukštos Kokybės Medžiaga : Pagamintas iš Aukščiausios Medicinos lygio TPE Silikonas, saugus, ne toksiškas, lankstus ir ji paliečia odos draugiškas ir sklandžiai, labai patogus, su ergonomiškas dizainas.

➤USB Greitas Įkrovimas: Mokesčiai magnetinio per USB, jūs galite įkrauti prijungus prie telefono įkroviklis, kompiuteris, powerbank ar net automobilinis įkroviklis,niekada reikia medžioti baterijas.

Commodity Quality Certification ce
Prekės Pavadinimas YEAIN
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas G-Spot
dydis adult toys
sekso parduotuvė žaislai suaugusiesiems
Modelio Numeris Sex Toys
Medžiaga Silikono
Sertifikavimo CE
Seksualinio Pobūdžio No
Elemento Tipas Vibrators

Panašūs produktai